Forum avocaţi > Divort

Divort cu 2 copii - sot violent

18-02-2018

Buna seara.as avea si eu nevoie de un raspuns. Sunt intr-o relatie de 12 ani,casatorita de 8 ani.avem 2 copii minori.eu sunt cea care doresc sa divortam, si cred ca si el.sotul meu este un barbat violent,atat fizic,cat si verbal...fetita care are 7 ani jumatate a participat la multe certuri ale noastre,chiar a vazut cand el m-a lovit. Foarte mult timp nu voi mai putea sta in aceasta relatie,am fost despartiti o perioada buna de timp,timp in care fiecare a avut o alta relatie pasagera...de atunci in fiecare zi,chiar in fata copiilor el ma jigneste in toate felurile,ba chiar ma ameninta ca ma omoara daca indraznesc sa il despart de copii.intrebarea mea este:ar putea acest om sa imi ia copiii,sau macar pe unul dintre ei???ideea e ca eu am mai stat pana acum langa el de frica,frica ca as putea pierde cumva copiii.mentionez ca el este un impatimit al jocurilor de noroc,si-a vandut chiar si casa pt asa ceva.va rog,un sfat,ce am de facut.nu pot procura certificat iml,nu ma loveste sa lase semne....
Răspunde
 18-02-2018

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Daca prin " a va lua copiii" intelegeti stabilirea domiciliului lor la tata, nu este cazul sa va faceti probleme, daca lucrurile stau asa cum le-ati aratat. Puteti introduce actiunea de divort si puteti obtine chiar custodia exclusiva asupra copiilor, datorita caracterului violent al tatalui si pasiunii lui pentru jocurile de noroc. Insa, dupa introducerea actiunii de divort, nu cred ca este indicat sa ramaneti in acelasi imobil cu el, pentru ca s-ar putea manifesta mult mai violent dupa primirea actiunii de divort.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Pe lângă aspectele referitoare la comportamentul părinților și la atașamentul reciproc părinte-copil, instanța este obligată să ia în considerare și posibilitățile pe care fiecare dintre părinți le are pentru creșterea și educarea copiilor, referindu-mă aici la venituri, situația locativă, posibilitatea de supraveghere etc. Dacă reușiți să asigurați copiilor condițiile minime necesare pentru creșterea și educarea lor, instanța va decide ca locuința copiilor să fie la dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-02-2018

Multumesc pt raspuns...ideea e ca momentan eu nu lucrez,nici nu as avea cum,cu doi copii mici de care am exclusiv grija.si acesta,alt aspect,faptul ca mereu aduce in discutie ca el ma intretine,etc.ma ameninta ca v-a spune in istanta ca am avut o relatie extraconjugala,relatie pe care si el a avut-o la randul lui,ca acest lucru ma v-a face o mama denaturata.eu nu beau,eu de cand s-a nascut si cel de-al doilea copil,nu am plecat o zi de langa ei,am fost dedicata trup si suflet.singura mea temere e ca,faptul ca el lucreaza o sa fie in dezavantajul meu....eu pot sta cu copiii in casa buniciilor mei,unde si stau de fapt acum,casa mult mai mare si in grijita fata de cea in care locuieste el,si unde locuiesc mai multe persoane care ar putea avea influenta negativa asupra copiilor.plus ca,am locuit in diferite orase unde el a lucrat,dar am plecat datorita datoriilor acumulate la jocurile de noroc.datoriile nu le pot demonstra cu acte,dar faptul ca si-a vandut casa ca sa plateasca daune de zeci de mii de euro din cauza jocurilor de noroc,da.am martori pe sora si cumnatul meu,pe mama mea chiar si fratii si mama lui daca ar fi destul de integri sa recunoasca,c ca m-a batut,cum ca are un comportament destul de violent si vulgar fata de mine.ideea e ca,as intenta oricand actiunea de divort,dar ma macina aceasta teama,nu vreau sa creasca copiii langa el,nu e cel mai bun exemplu.provine dintr-o familie in care rudele lui au fost casatorite de mai multe ori,chiar el are maiulti frati vitregi datorita relatiilor multiple din familia sa
Răspunde
 18-02-2018

Eu nu pot fi ipocrita,si recunosc,fata de copii acum isi face datoria,insa comportamentul sau violent fizic,verbal,au facut ca fetitei sa-i fie frica de el,chiar daca lui nu ii recunoaste,din dorinta de a nu-l supara,fetita mea este foarte sensibila,foarte trista mereu....cateodata cand discutam si el incepe sa fie violent verbal,ea ma roaga sa-l las sa zica orice,ca poate daca il.supar,ma v-a bate iar.in acest punct a ajuns fetita mea,lucru care poate fi demonstrat la un psiholog ca ea nu sta foarte bine emotional din cauza mediului pe care noi i-l oferim datorita scandalurilor si certurilor zilnice.el e un barbat caruia nu ai voie sa ii ceri nicio explicatie,caruia nu-i poti cere socoteala de nimic...eu una chiar am ajuns la capatul putetilor
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.