Forum avocaţi > Divort

Se poate cu procura din Anglia ?

22-02-2018
bucuresti

iuret.marcel@yahoo.com
Facebook
Se poate să mă reprezinte un avocat ,cu procura notariala din Anglia. Doresc sa intru in instanta pentru drepturile mele ca tata ...am făcut o mediere dar vad mama copilului, că nu mai dorește să respecte și face cum dorește cu copilul.. încă nu am avocat....doresc sa știu un preț pentru inceput , pentru start... Doresc sa intru in instanta pentru custodia comună dacă se poate. programul de vizita și legăturile personale cu minorul...doresc sa rămână copilul la mamă. Domiciliul la fel....până acum sta la mine in casa.... In mediere. Avem custodie comună.....

Răspunde
 23-02-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Contactati orice avocat va doriti si va va reprezenta fie in baza unei procuri notariale, fie in baza contractului de asistenta juridica.

Detaliile concrete le discutati cu avocatul angajat dupa ce prezentati situatia exacta in care va aflati.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va puteti angaja un avocat care sa va reprezinte interesele.
Referitor la onorarii, acestea difera in functie de dificultatea spetei.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.