Forum avocaţi

Divort

25-02-2018

Buna ziua pe data de 28 februarie am închiderea de divort ..mie imi expira actele in martie si as dori sa imi schimb actele acum in februarie ... oare există ceva posibilitate sa pot face un buletin cu numele meu anterior eu locuiesc in strainatate si Nu imi permit sa fac atata drumuri .. exista vreo foaie sau ceva ce ma poate ajuta sa imi schimb actele acum dupa divort daca cer la judecator o dovadă ceva multumesc mult astept un raspuns si va rog din suflet sa ma îndrumați să imi pot face actele
Răspunde
 25-02-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Atata timp cat nu aveti inca o decizie definitiva de revenire la numele purtat anterior, nu va puteti schimba actele pe vechiul nume. Nu exista nicio alta posibilitate spre a face actele pe vechiul nume.

Daca ele expira le veti face pe numele actual si apoi dupa ce intrati in posesia sentintei definitive si va permite timpul le veti schimba.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-02-2018

În cât timp es acea sendita ... se calculează si sambata si duminica sau decât de luni pana vineri multumesc ... daca eu an pe 28 februarie am închiderea de divort
Răspunde
 26-02-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Borceam a scris pe 25-02-2018:
În cât timp es acea sendita ... se calculează si sambata si duminica sau decât de luni pana vineri multumesc ... daca eu an pe 28 februarie am închiderea de divort

Buna ziua.
Daca divortul se solutioneaza prin acordul partilor si fara motivare, atunci exista sanse ca sentinta sa apara msi repede. Adica 1-2 luni.
Nu este prevazut un termen fix. Depinde si de cat de multe dosare de solutionat are judecatorul respectiv.
Termenele se calculează calendaristic, adica tinand cont de sâmbătă și duminică.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-02-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Borceam a scris pe 25-02-2018:

Daca dosarul va ramane in pronuntare pe data de 28 februarie, va trebui sa asteptati redactarea hotararii pentru a va putea schimba actele. De regula, redactarea unei hotarari dureaza aproximativ o luna, insa in functie de volumul de lucru al instantei, poate depasi acest termen.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-04-2018
Vizitator
Buna seara am terminat divort si fostul soț nu imi permite sa vad copii am program de vizita si imi cauta scuze mereu plătesc pensie alimentară și as dori sa iau măsuri unde pot merge sa fac o reclamație sau cineva sa ma învețe să pot vedea si sa pot vorbi cu copii mei multumesc
Răspunde
 10-04-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Puneti in executare prin intermediul unui executor si faceti un memoriu la Protectia Copilului.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-04-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Mihaela2050 a scris pe 10-04-2018:
Buna seara am terminat divort si fostul soț nu imi permite sa vad copii am program de vizita si imi cauta scuze mereu plătesc pensie alimentară și as dori sa iau măsuri unde pot merge sa fac o reclamație sau cineva sa ma învețe să pot vedea si sa pot vorbi cu copii mei multumesc

Puteti pune in executare hotararea si de asemenea, puteti formula o plangere penala impotriva fostului sot, pentru savarsirea infractiunii de nerespectare a masurilor privind incredintarea minorului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.