Forum avocaţi > Divort

Divort custodie minori

30-03-2018

Va rog daca ma puteti ajuta..eu lucrez an strainatate.Cu sotul meu relatia nu merge pt ca este un tip nervos si cateodata violent cu care nu poti sa comunici.Trebuie sa ai cer voie sa fac absolut orice.Acum el se afla la anchisoare este deja a 3 oara.Eu vreau sa divortez problema sunt copii deoarece nu ai pot lua k mine an strainatate pana la finalizarea divortului.Daca plec si ai las an tara ma poate afecta an vreun fel pt custodia lor?Mentionez k si frica fata de el este una imensa..nu stiu cum va reactiona .Multumesc
Răspunde
 30-03-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Și unde vreți să lăsați copiii cât timp sunteți în străinătate ?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-03-2018
Vizitator
Pai aceasta este probleme casa an care locuiam eu si sotul este acum sub sechestru anafului si an curand sotul meu nu o sa mai aibe drept asupra casei as vrea sa ai aduc pe parinti mei sa locuiasca aici ampreuna cu copii eu oricum ai antretin si vin acasa din 3 an 3 luni pana la finalizare ansa familiei mele si mie ne este frica de sotul meu..nu stiu cum sa procedez pt k socri mei o sa ancerce sa ia copii daca ai las k parinti mei .Multumesc
Răspunde
 30-03-2018
Vizitator
Doar eu o sa mai am dreptul la casa pt k partea lui se afla an detinerea anafului
Răspunde
 30-03-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Isabela a scris pe 30-03-2018:
Doar eu o sa mai am dreptul la casa pt k partea lui se afla an detinerea anafului

Încercați să declarați imobilul ca locuință a familiei (conform art. 321 cod civil), procedura fiind făcută la un notar public.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-03-2018
Vizitator
Ok..multumesc foarte mult pt raspuns
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.