sunt din craiova si este vorba de nici eu nu stiu am avut pina vinerea trecuta o casnicie cu suisuri si coborisuri si dintr-o data sa prabusit tot. am venit de la servici ,am vrut sa-mi pup sotia,nu ma acceptat,nu am zis nimic am luat ca pe un moft,am plecat impreuna cu ce-i 2 copiii la plimbare pina la socri,toate bune si frumoase pina acolo dar stupare la plecare sotia nu a ma-i dorit a se intoarce acasa. Am venit singur acasa,a doua zi simbata am fost la munca ,dupa am telefonat socrilor ca vin sa-mi vad familia,stupoare ,a venit numai fetita de 9 ani la mine ,sotia zicind ca nu vrea,am venit acasa cu fetita .tote bune fara scandal pina luni cind plecai la munca iar la intoarcere am gasit acasa si pe fata cea mare de 14 ani.ok totul am fost bucuros,marti tot asa la munca iar la intoarcere am intrebat daca stiu ceva de mama lor spunind ca nu stiu nimic am sunat din nou la soacra aceasta spunind ca la ea nu a mai dormit sotia mea.si ca ar fi plecat la o vara de a ei in MOTRU. problema este:aceasta vara a ei are probleme psihice dar nu cu acte vezi:https://www.fanatik.ro/o-educatoare-din-motru-spune-ca-gradinita-este-posedata-17822369}}}}} iar sotia mea de 3-4-5 luni tot comunica cu ea,aceasta intr-un final reusind a-mi distruge munca de 14 ani, ce pot face ptr a-mi pastra familia si cum pot sa lupt ptr cei 2 copii. |
|