Forum avocaţi > Divort

Restrictionarea drepturilor parintesti

30-01-2014
Vizitator
Am divorati un urma cu doi ani in urma divortului copilul in varata de 7 ani a ramas la domiciul meu iar tata avand un program de vizita un weekend la doua saptamani in urma cu 7 luni am plecat in italia lasa copilul la fosta soacra implicit la fostul sot care locuieste impresa cu mama lui.am facut o procura la notar cu fosta soacra.de cand am plecat am trimis bani lunar copilului problema grava este ca fostul sot imi interzid orice legatura cu copilul nu mi-l da sa vb cu el l-a influentat negativ l-a intors total impotriva mea ma amenità constant ca daca ma apropii de copil ma omoara ca ma va da in judecata sa obtina custodia totala.nu reusesc in nici un fel sa ajung la o intelegere amiabila.va rog dati-mi un sfat ce pot sa fac in aceasta situatie
Răspunde
 12-02-2014
Bucuresti

potrivit legii, aveti custodia copilului. nu trebuie decit sa va intoarceti la copil.
nu va poate interzice vizitarea copilului.

Răspunde
 13-02-2014
Vizitator
Va multumesc pt raspuns.as dori sa stiu daca exista vreo cale legala care sa il oblige sa ma lase sa vorbesc cu copilul sau mai bine spus poate sa imi interzica sa vb cu copilul doar pt faptul ca asa vrea el? Am plecat din tara tocmai pt a face ceva pt viitorul copilului ar fostul pot imi interzice sa mai am orice legatura cu el pana ma voi intoarce in tara va tre sa suport tot chinul care mi-l provoaca el sun in fiecare zi ar el imi aduce injurii si amenintari mai mult a intors copilul impotriva mea.daca ma va da judecata va putea castiga custodia? Am incercat sa vb cu el si sa ne intelegem amiabil in privinta copilului Nu reusesc in niciun fel acum spune ca daca mai trimit bani sau ceva copilului Nu o sa le mai ridice vrea cu orice pret sa imi rupa orice legatura cu copilul.va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi cred ca tre sa existe ceva care sa il potoleasca
Răspunde
 13-02-2014
Bucuresti

Am explicat ca nu exista o lege care sa va interzica sa vedeti copilul. decaderea din drepturile parintesti este o masura care se poate lua doar in cazuri foarte grave. nu este cazul Dv.

Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.