Forum avocaţi > Divort

Divort cu minori

21-04-2018
Vizitator
buna seara! am o casnicie nefericita cu un barbat care are de mai bine de 1 an o alta relatie. avem impreuna 2 copii minori de 6 ani. eu vreau sa ii cer sotului divortul insa imi este frica sa nu imi ia copiii sau pe unul din ei. mentionez ca inca inainte de a naste nu am mai locuit cu sotul. el statea unde ii era mai aproape de serviciu, iar eu impreuna cu copiii locuiesc la mama mea. ea a fost singura persoana care m- a ajutat cu cresterea copiilor. sotul meu era tata de weekend. ce poate implica divortul? poate sa imi ia copii? pe copii as vrea sa ii feresc de acest lucru sa nu sufere. avand in vedere ca au 6 ani sunt intrebati ceva?
Răspunde
 22-04-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
La 6 ani copii nu sunt audiați.

Neavând copii in grija pana acum si avand oricum o alta relație nu vad cum si ar dori sa ii ia pe copii si nici cum sa dispuna asta instanta.

Asta nu inseamna insa ca nu va avea un program de vizita in cursul caruia sa găzduiască copii la el peste noapte.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-04-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va trebui sa formulati actiunea de divort, solicitand desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotului, exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere ( 1/3 din venitul net/lunar realizat).
Din moment ce minorii se afla in ingrijirea dvs., este putin probabil ca tatal sa solicite domiciliul acestora la dansul si chiar daca va solicita acest lucru, aceasta solicitare are sanse minime de reusita.
Raportat la varsta minorilor, acestia nu vor fi audiati in cadrul procesului.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-04-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Formulați o acțiune de divorț, cu solicitarea ca minorilor să le fie stabilită locuința la dvs. În cazul dvs nu se pune problema ca unuia dintre copii să îi fie stabilită locuința la tată, ci ambii copii vor avea locuința la dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-04-2018
Vizitator
va multumesc pentru raspuns. da, eu sunt constienta ca va trebui sa stea si la el. nici nu vreau sa ii iau acest drept. cert este ca acesti copii sunt totul pentru mine si nu vreau sa sufere. ei deja sunt obisnuiti cu tata de weekend. vreau sa stabilesc un program de vizita si atat. va multumesc inca o data
Răspunde
 22-04-2018

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
O să stea și la tată, dar în cadrul unui program de vizitare, nu prin stabilirea locuinței copilului la acesta.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.