Forum avocaţi

Divort

08-06-2018
Vizitator
Am cateva nelamuriri in legatura cu divortul
Inregistrarile audio cu discutiile in familie pot fi folosite in instanta ca probe?
Sotul zilele trecute a depus la tribunal cererea de divort care nu am vazuto si eu nu am viza de flotant sau buletin pe adresa la care locuim adresa e pe o garsoniera care e sotului dar acolo este sediul firmei. Eu una nu doresc sa mai stau cu el in casa si daca el nu e de acord sa imi dea copilul sa merg sa stau in alta parte ce este de facut? Eu as avea unde locui dar nu pot pleca fara copil si sa spuna dupa aceia ca am parasit domiciliu.
In ce conditii primeste tatal custodia copilului?
Răspunde
 09-06-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca doriti sa plecati, indicat ar fi sa luati copilul cu dvs, iar ulterior sa formulati actiunea de divort sau sa verificati pe site-ul www.portal.just.ro daca sotul a depus deja o cerere in acest sens. Infractiunea de abandon de familie are cu totul alt obiect, astfel ca daca nu va mai intelegeti cu sotul sunteti libera sa plecati.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-06-2018
Vizitator
Am verificat pe site este depusa cererea si el mi a si spus ca a depus. Am dreptul sa plec asa cu copilul din acea casa e ok? Nu poate spune ca am furat copilul sau ce pot face ca sa fie ok? Mi a spus ca daca vreau sa plec cu copilul sa merg sa dau o declaratia la notar unde o sa stau domiciliu care stie ca iam zis deja si sa specific si programul de vizita care mie nu mi se pare ok pt ce sa dau acea declaratie. Casa e pe numele mamei lui si el are cota parte din apartament. Viza sau domiciliu nu am aici
Răspunde
 10-06-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Atat timp cat nu exista o hotarare definitiva care sa stabileasca domiciliul minorului la unul din parinti, puteti pleca oricand, impreuna cu cel mic. Sfatul meu este sa va asigurati o aparare eficienta in dosarul de divort, pentru a formula Intampinarea si Cererea reconventionala in termen legal, cu alte cuvinte pentru a va expune punctul dvs. de vedere si doleantele pe care le aveti, in termenul prevazut de lege.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-06-2018
Vizitator
Multumesc mult de sfaturi. Inca nu avem o hotarare definitiva deoarece abia a fost depusa cererea de dicort de 1 saptamana aproape. Nu mai doresc sa stau la actualul domiciliu deoarece pe buletin nu mai figureaza aceasta adresa situatia fiind putin mai complexa.66
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.