Forum avocaţi > Divort

Partaj-drepturi

13-06-2018
AvatarMariana_severin65@yahoo.com
Vizitator
In anul 1986 am primit de la Primaria Rasinari 250 mp teren pt,.tineri casatoriti,,,,,nu am stiu pana in anul 2006..cand am gasit actele ascunse de parinti mei .Parinti mei au facut toate demersurile autorizati,etc.....acuma m-am gandit sa continui eu sa construiesc o casa... dar stam cam prost cu relatia sot-sotie,,,as vrea sa construiesc eu cu toate puterile mele financiare..ajutata si de frati...pentru ca sotul nu vrea sa contribuie cu nimica......sunt obligata sa fac ceva deoarece terenul este pe Statul Roman ....PARINTI au facut fundatia la casa si cateva ziduri in forma de L...deoarece in 1986 daca nu faceau ceva la casa terenu era luat inapoi de Primarie....eu am facut in anul 2014 o intabulare la situati gasit adica la ziduri si fundatie....Vreau sa las copiilor mei....casa deoarce am si eu o varsta 55 de ani nu se stie cate zile voi mai avea......si dupa ce eu o terimin conf.legii numai dupa 5 ani vor putea sa vanda......ce sa fac....sotul este indiferent si napasator de ce se intmpla in viata mea si a copiilor.....si nu vreau sa intre daca se intimpla ceva cu mine in drepturi.E agoniselea mea de o viata .cu chin si amar pentru copii.Va multumesc
Răspunde
 15-06-2018

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Bunurile dobandite in timpul casatoriei se considera bunuri comune si se prezuma o cota de participare egala din partea ambilor soti.
Atat timp cat sunteti casatorita, orice construiti, se considera bun comun si va avea si sotul un drept egal cu al dvs. asupra acelui bun.
Divortati si apoi construiti si va fi doar bunul dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.