Forum avocaţi > Divort

Cum sa-mi recuperez drepturile parintesti?

16-06-2018

buna seara. acum 10 ani am divortat si am fost decazut din drepturile parintesti. am 2 copii cu fosta sotie (15 ani si 20 ani). fosta sotie a fugit cu copiii din spania si a plecat in germania si i-a pus sa minta la divort. eu am fost sa pun plangere dar cand am aflat ca o inchide am rupt denuntia in fata avocatului. chiar daca am fost decazut din drepturi am trimis bani copiilor si am fost sa-i vizitez in germania. acum vreo 5 ani cand am fost sa-i vad i-am gasit singuri in casa si am stat cu ei timp de o luna pana a aparut fosta sotie (in acest timp nu am stiut nimic de ea). am vrut sa o denunt dar n-am putut (nu as fi acceptat ca statul sa-mi ia copiii). tot mi-a promis ca-mi va lasa copiii in vacanta dar n-a fost asa. nici macar acte nu le-a facut. cel major si-a facut singur actele. cel minor imi cere sa merg sa stau cu el in germania (aici nu poate veni pt ca a fost schimbat la foarte multe scoli). a intrat in depresie cel mic. in momentul de fata cel minor sta la un prieten pt ca fosta sotie nu-si face aparitia. cu mine la telefon nu vrea sa vorbeasca ca sa fac in asa fel incat sa o ajut. nimeni nu stie nimic de ea. cel mic e dispus sa mearga in tribunal si sa zica adevarul (ca a fost pus sa minta). eu nu m-am prezentat la divort (a avut loc in romania si nu am putut merge). ce pot face ca sa-mi cresc copilul, dar fara ca mama lor sa ajunga in inchisoare? cu ea nu se poate ajunge la un acord. va multumesc din suflet si sper sa ma indrumati....chiar nu stiu de unde sau cum sa incep....
Răspunde
 17-06-2018

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Decăderea din drepturile părintești, ca de altfel orice măsură care privește exercitarea autorității părintești, nu reprezintă o măsură definitivă, în sensul că redarea exercițiului drepturilor părintești este posibilă, în ipoteza în care împrejurările care au justificat adoptarea acestei măsuri nu mai subzistă.

Insa in cazul dvs competenta de solutionare apartine autoritatilor de la domiciliul minorului. De acolo tb sa incepeti sa va informati si sa vedeti ce anume aveti de facut pt a va relua exercitiul drepturilor parintesti si a putea veghe la cresterea si educarea minorului dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-06-2018

Multumesc din suflet! O zi frumoasa!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.