Forum avocaţi > Divort

Părăsire domiciliu comun

22-06-2018
Vizitator
Buna ziua. As vrea sa stiu daca pot părăsi domiciliul sau poate sa ma dea sotul sau soacra afară din casă pana la incheierea căsătoriei? Încă nu am intentat cererea de desfacere a căsătoriei dar am avut o ceartă cu sotul din cauza infidelitatii lui si soacra a zis ca sambata sa plec ca daca nu ma da ea afară. Noi avem doar buletinul pe adresa aceasta si soacra e proprietarul casei. Mulțumesc
Răspunde
 22-06-2018
Vizitator
Si mai vroiam sa va intreb cat timp trebuie să treacă pt a putea depune cererea de divorț? Noi suntem căsătoriți din 31.12.2017. Mulțumesc
Răspunde
 22-06-2018

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Puteti introduce actiunea de divort. Referitor la plecarea din imobil, soacra dvs. va trebui sa formuleze in instanta o actiune avand ca obiect evacuarea.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-06-2018
AvatarDogarescu cu caciulita la a Mihaela
Vizitator
Astept raspuns aici daca vreti sa ma ajutati SI va hotarati sa luati legatura cu politia braila sa intrebati despre mine cate acuzatii false sunt de cine sunt acuzata...SI sa cereti arestarea celor trei politisti din 30 mai 2018 SI a politiei LOCALe pt complicitate LA crima INFECTARE umilinta daune pt discriminare abuz in servici incompetenta. ( nu conteaza CE zice)am video pe 30la ORA 17 SI MAI devreme, O SA zica ca NU am buletin ( deci nici amenzi NU SE scriu)e vina lor eu am cerut sunt semnul crucii
Răspunde
 23-06-2018
AvatarDogarescu cu caciulita la a Mihaela
Vizitator
Fara bani dk aveti net sau minute
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.