Forum avocaţi > Divort

Pot sa cer divort din portugalia

07-02-2014
Vizitator
buna seara eu sunt portugalia de8 ani sotul este in rom avem 2 copii in comun unul este cu mine aici sa nascut aici dar eu amdoar certificatul de nastere a copilului ce este portughez certificatul,tatal este acolo in rom dar nu vrea sa faca nimic nici o procura nimic copilul aici nu are nici un drept nu vrea nici divortul eu daca vrea sa plec acasa cei de la ambasada mi-au spus ca am nevoie de o procura de la tata ca sa imi dea un titlu de calatorie sunt blocata aici nici nu pot sa plec in rom ca sa tratez de divort ptr ca nu imi pot lasa copilul aici singur.Pot sa angajez un avocat de aici din portugalia ca el sa imi trateze de divort in rom fara ca eu sa fiu prezenta in rom sau ce trebuie sa fac?
Răspunde
 12-02-2014
Bucuresti

nu, trebuie sa dati o procura speciala unui avocat roman. dupa ce stabiliti detaliile cu avocatul, puteti face aceasta procura la AMbasada ro, sau la orice notariat portughez si divortul dv poate incepe.
Nu este nevoie sa veniti in romania ptr. asta.

Răspunde
 13-02-2014
Vizitator
Buna ziua, eu sunt in spania de 6 ani si vreau sa ma divortez .suntem separati de mai mult de doi .dar el nu vrea sa mi acorde divortulIntrebarea mea catre dumneavoastra este cum pot sa incep divortul fara sa ma intorc in romania.si daca puteti sami revomantati um avocat.va multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.