Forum avocaţi > Drept penal

Dosar penal de act sexual cu un minor

27-03-2014
Vizitator
rBuna sint din Popean Victoria in urma cu 7 ani mam mutat din judetul mures dela tara in Cluj avem 3 copii la scoala dupa dou saptamini copii mei au ajungeau mai repede cade obicei am Intrebat pe Fica mia mai mare cuce sjung asa repede mispus caieste un Batrin care iaduce cu masina Amrugat fata sami spuna cinei domnu respectiv Dar intimplator mergem sami fac cumparaturi sima ajuns cu masina aoprit sima intrebat Casit mama celor 3 copi siam spus damia laudat copii cas foarte cuminti si bine crescuti Dupa un an mam mutat din cartierul unde statia domnu FIca mia cea mare ainceput Liceu totul ofost bine pina sa intilnit cu Domnul Codreanu numai mergea la scoala avea sume mari de bani numai asculta se droga Am apelat la politie Sila Protectia copilului nimeni numa ajutat cunimic Laun an fica mia aramas insarcinata iadat pace dar saluat decea mica de 12 ani nici fica cea mica numamai ascultat Ampus oplingere la Parcet in data de 21 6 2012 afost prins de politie in flagrant Intro parcare ziua la ora 11 unde Fica mia de 12 ani ifacea secs oral amrugat politistu sa ducem fata la imele dar marefuzat Pe instanta de fond aprimit 5 ani cu eczecutare da la apel aluat 2 cu suspendare si Fica mia sa plateasca 10000 celtuieli de judecata Oare ie corecta sentinta mai sint 3 procese la politie tot de act secxual cu minor Nustiu ceosa fac Toti avocati setem sami ia cazul deoare ce Inculpatul afost oPersoana cumare funtie Oare cine mar putea ajuta
Răspunde
 03-04-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nu va lasati, mergeti la CEDO. va pot indruma eu in linii mari : office@avocat-mc.ro

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-04-2014

Nu imi vine sa cred ochilor ce citesc aici, doamna!
Răspunde
 25-04-2014

Scuzati, "domnule"!
Răspunde
 30-04-2014

asta-i ROMANIA
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.