|
31-07-2014 |
 | Maria Vizitator |
| duba ziua un conducator auta a intrat intentionat intrun ateveu cconducatirul auto a a aprins faza lunga la orbit pe conducatorul ateveului ,stigand de tot luminile trecand de pe banda lui de mers pe banda ateveului si intrand in el accidentandul foarte grav in coma de gradul 4 dupa o zi si o noapte decedand . dar in seara accidentului sunind la plitia comunala si judetiana si insistand ca nu mai veneau la fata locului trecuse deja 3 ore si politia nu ajunsese a sunat din nou mama ranitului si politia a inceput sa o insulte facindo nesimtia ca ce mai vrea doar ia luat salvarea copilu . POLITIA A TRAS DE TIMP SA POATA SA AIBA TIMP CONDUCATORUL AUTO SA MUTE MASINA ATEVEUL SI VICTIMA DE LA LOCUL ACCIDENTULUI SI SAII MAI SCADA ALCOLEMIA .CAND A AJUNS POLITIA LA PUS SA SUFLE IN ETILOTEST ZICAND CA ARE 0,65 ALCOLEMIE DAR CAND TATAL RANITULUI A VRUT SA VADA ETILOTESTU NU A VRUT SA IL ARATE ZICAND CA NU AU INCREDERE IN EI SI DACA NU SE II SI MAI AMENDEAZA ASA CA NU A ARATAT CAT SCRIA PE ETILOTEST PUNIND MARTOR O FEMEIE CARE A SEMNAT CE IA ZIS POLITIA NU CE VAZUSE EA. AS VREA SA VA ROG CACI E O FAMILIE FOARTE ,FOARTE SARACA IAR VINOVATUL E FIU DE PADURAR FACE PARTE DIN PARTID SI NUSTIU CE SANSE SUNT SA CASTIGAM EI AVAND MULTA PUTERE MAI SUS .DEOARE CE AM CHEMAT TELEVIZIUNI SI ZIARISTI SI ZICEAU CA VIN LA FATA LOCULUI SI CAND SUNAM DIN NOU ZICEAU CA NU MAI POT VENI BA CA ISI PIERD SERVICIUL BA CA NUI LASA SEFII BA CA AU PRIMIT ORDIN SA NU VINA VA ROG MULT DE TOT INDRUMATINE NR DE CONTACT 0755539192 | |
|
|
|
16-08-2014 |
 | Roman relu Bucuresti
|
| sunt convins ca adevarul va iesi la suprafata. |
| |
|
|
|
16-08-2014 |
 | Alexandra Vizitator |
| Spuneti ca a intrat intentionat.. asta mai trebuie si dovedit, nu ajunge sa spuneti. Genul asta de omoreste de obicei unul din culpa pentru ca din aceasta cauza se si numeste "accident". Daca se sustine contrariul, respectiv ca a existat intentie, asta trebuie dovedit cu probe concludente. ps Nu exista moderatori pe acest forum? Numai e observ inutilitatea mesajului domnului Roman Relu? | |
|
|
|
17-08-2014 |
 | Roman relu Bucuresti
|
| Alexandra, din amalgamul de idei expus in mesaj nu rezulta decit sustinerea facuta de mine. Crezi ca raspunsul tau este "util " cuiva???? |
| |
|
|
|
20-08-2014 |
| faceti sesizare la parchet si la directia judeteana de politie - IJP din judetul dvs. descrieti cum s-a intamplat totul, pt ca persoanele responsabile sa fie anchetate. chiar daca, sa spunem, ca intentionat nu au venit politistii ca sa mai scada alcolemia, in urma unei expertize, se va afla cu aproximatie cat a fost alcolemia la momentul accidentului | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
20-08-2014 |
 | Mimi
|
| Buna ziua! In 2006 am facut un imprumut la TBI credit pt o ruda Am urmarit pana in 2008 si nu au fost probleme.In 2012 am vrut sa fac un imprumut si nu am putut,am cerut un extras de la biroul de credit.Imprumutul de la TBI rea achitat in iunie 2010.Pe 5 iunie 2013 m-am trezit cu conturile bancare blocate de executor.M-am dus la acel executor,l-am rugat sa-mi deblocheze conturile deoarece sunt unic intretinator,cu 2 copii,unul student,cel mic de 9 ani cu o boala neuropsihica-Tulburari de comportament,luat in evidenta de la 2 ani si cu tratament.I-am explicat ca pt tratament imi mai trimite bani si nasii fetitei ca nu ma descurc.nu a vrut sa ma asculte,m-a pus sa fac o hartie-angjament catre banca si daca banca accepta ma va anunta.Mi-a blocat banii in iunie ,din iulie nu am mai luat salariul pe card,mi-au mai intrat anul aceste in iunie 160 lei,un decont de la o perfectionare,in rest nu am mai primit nimic de la executor.Ce ar trebui sa fac?Cum se prescrie executarea sau mai bine zis cand?Eu am facut angajamentul pe 7 iunie 2013 si de atunci NIMIC.AM CONTURILE BLOCATE PANA IN 2042.Cum sa fac sa mi se deblocheze conturile?E prea tarziu pt o contestatie la executare,aceea trebuia facuta atunci in termen de 15 zi,e,dar eu am facut acel angajament,cred ca era si prescrisa datoria. | |
|
|
|
21-08-2014 |
| dvs sunteti doamna cu care am vb la telefon :) ati rezolvat cum v-am propus? | CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti) SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992 MAIL: av.mcimpean@gmail.com Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
| |
|
|
|
|
22-08-2014 |
 | Mimi
|
| Buna ziua! Cu mine ati vorbit la telefon.Saptamana viitoare merg la ex.,acum nu sunt in localitate,am o problema personala (spital).Va multumesc pt sfaturile date! | |
|
|
|
22-08-2014 |
 | Alexandra Vizitator |
| Roman Relu a scris pe 17-08-2014: Alexandra, din amalgamul de idei expus in mesaj nu rezulta decit sustinerea facuta de mine. Crezi ca raspunsul tau este "util " cuiva???? Da, ar trebui sa incercati un amalgam de idei, pe cine credeti ca ajutati daca raspundeti cu urari de bine.. aici lumea cauta sfaturi concrete de la un profesionist, nu rugaciuni si raspunsuri monosilabice date in sictir pentru publicitate. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |