Daniel a scris pe 11-04-2018: Buna seara. Duminică am fost la tara la un gratar , am baut pana pe la 3 4 , M-am trezit luni la 11 ,am baut o cana cu cafea, am mancat 4 sarmale, apoi am plecat spre casa . M-a oprit un echipaj de politie , 0,47 in etilotest . M-au dus la spital, mi-au facut proba de sânge...sunt speranțe sa scap pana 0,8 in sange ? Si daca sunt peste 0,8 in sange , pot scăpa cu o amenda? Fara tribunale sau alte complicatii ? Cat e amenda? Persmisul doar pe 90 de zile ? Mulțumesc ! De obicei valoarea alcoolemiei in sange este dubla fata de valoarea rezultata la aparatul etilotest, motiv pentru care aveti sanse minime sa obtineti o valoare sub limita de 0,8. In situatia in care valoarea alcoolemiei va depasi 0,8 g/l alcool pur in sange, vi se va intocmi dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influienta alcoolului, fapta pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amenda. Perioada in care vi se poate interzice dreptul de a conduce este intre 1 si 5 ani. |
Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com |
|
|