Forum avocaţi > Dreptul muncii

Ore suplimentare

12-01-2017
Vizitator
lucrez la Ceo oltenia si in luna octombrie am avut 40 de ore suplimentare ,orele nu mi s-au platit si nici recuperari cu post nu pot sa iau asa cum se dau la noi .am fost la normare si mi sa spus ca le-am pierdut deoarece asa s-a hotarat intr-un consiliu director, chiar asa safim pacaliti !?? stima.
Răspunde
 12-01-2017

Timisoara
0744594147 (Doar pt. programări)
rodica.simu@gmail.com
În compensarea orelor suplimentare trebuie să primiți un număr egal de ore libere platite (conform salariului dvs.). Plata pentru orele suplimentare trebuie să se efectueze în termen de 60 de zile după efectuarea orelor suplimentare.
Dacă nu primiti orele libere, angajatorul trebuie să vă plătească un spor la salariu, corespunzător duratei orelor suplimentare lucrate.
Dacă nu primiți nici orele libere și nici spor la salariu, atunci trebuie să chemați în judecată angajatorul (la Tribunalul din județul dvs. de domiciliu).

Avocat RODICA SIMU
UNBR - Baroul Timis
Tel. 0744 594 147 - doar pentru programări
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.