Forum avocaţi > Litigii

Ma poate da asociatia in judecata

01-08-2018

In blocul in care locuiesc a fost efectuata revizia periodica la instalatia de gaze .Dupa efectuarea acesteia fara ca administratorul sa aduca la cunostinta locatarilor neregulile gasite ne-au fost oprite gazele . Firma care a efectuat revizia a motivat inaintarea dosarului la Distrigaz cu rezolutia de sistare a gazelor pe motiv ca in cateva apartamente nu functionau senzorii de gaze.Distrigaz face referire la Ordinul ANRE 179/16.12.2015 si opreste furnizarea gazelor pana ce toate apartamentele vor achizitiona si monta senzori de gaze de ultima generatie.In ordinul ANRE nu se face nicio referire la oprirea furnizarii da gaze , se recomanda intradevar montarea de senzori dar nu oprirea gazelor.
Administratorul impreuna cu cativa locatari au venit intro seara la usa mea , mi-au prezentat o hartie pe care sa semnez ca vreau senzori de gaze. Mentionez ca acea hartie nu avea un cap te tabel sau ceva asemanator di care sa rezulte ptr. ce semnez . Normal ca am refuzat sa semnez asa ceva in care nu-mi erau prezentate caracteristicile senzorilor , modelul , garantia lor , durata de utilizare etc. Repet , nu era trecut nimic pe asa zisul tabel . Acum , administratorul a pus la avizier un anunt ca eu , impreuna cu alti doi propietari am refuzat sa semnez si ma vor da in judecata .
Intrebarea mea este : pot sa ma dea in judecata ?
Multumesc ptr. atentie si astept raspunsul dvs.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.