Forum avocaţi > Litigii

Litigiu cu un parinte

19-08-2018

Bună. Am și eu o întrebare în legătură cu o problema care o am.locuiesc în apartamentul proprietatea mamei mele cu un copil minor cu handicap care este în întreținerea mea.in urma unui conflict mama mea m a anunțat ca mă da afară din locuință. Adresa mea dupa buletin este la imobilul sus mentionat de cand am facut buletinul.Menționez ca ea locuiește în alta localitate cu soțul ei actual dar fără viza de flotant sau altceva adresa ei de pe buletin fiind la proprietatea ei.de asemenea precizez ca în ultimii 20 ani apartamentul a fost întreținut și modernizat exclusiv de mine.precizez ca sunt singurul copil care il are.va Mulțumesc anticipat pt răspuns. Va rog de asemenea sa precizați și articolele legii în baza cărora are sau nu dreptul sa mă evacueze.va Mulțumesc.
Răspunde
 10-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
1. Din nefericire are drepturl sa va evacueze fiind proprietata imobilului dar, in baza une hotarari judecatoresti de evecuare bine motivata.
2. DAR, aveti la indemana Legea 217/2003 pentru prevenirea si combaterea violentei in familie, republicata 2014. Lege nr. 217/2003 republicata 2014.ACTIUNEA ESTE SCUTITA DE TAXA DE TIMBRU SI SE JUDECA A DOUA ZI - IN 24 H
3. Daca devine violenta - puteti Chema Politia sa ii explicati situatia.
4. In timpul cat este placata la domiciliul ei din provincie luati legatura personal cu politistul de proximitate si relatatii problema cerandu-i sfatul. Cu ocazia asta stie cineva din sictia de politie de incidente.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-10-2018
Vizitator
Mulțumesc
Răspunde
 31-10-2018
Vizitator
Bună ziua. Locuiesc cu soțul meu și cu mama acestuia. Ea este divorțată de 30 de ani și soțul meu este singurul copil. În 2008 au cumpărat o casa care valora 20.000 euro. De atunci noi am tot investit (eu și soțul) și casa valorează acum 50.000. Datorita faptului ca ea nu dorește sub nicio forma sa l treacă și pe el în acte am vrea sa plecam de acolo, dar sa ne recuperam investiția. Am putea sa o dam în judecata pentru recuperarea investiției? Ca și acte doveditoare avem extrase de cont, facturi, bonuri și plăti online cu care s au achiziționat bunuri pentru casa. Mulțumesc frumos.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.