Forum avocaţi > Litigii

Termen anuntare cesiune credit

09-09-2018

Buna seara,
Am avut un credit la IFN pe care l-am platit dar acum m-am trezit ca a fost cesionat. Problema este ca data cesiunii este 23.03.2018 iar dat anotificarii este 07.08.2018. Stampila postei este 27.08.2018. Am incercat sa iau legatura cu IFN-ul respectiv dar nu mai exista, se pare ca a fost preluat , nu stiu exact ce s-a intamplat , la stare societate la Registrul Comertului scrie transfer si are alta denumire si adresa. Totusi intrebarea mea este daca este legala cesiunea avand in vedere ca conform OUG 52/2010 trebuia anuntata in termen de 10 zile de la incheierea contractului. Ce pot face daca eu am platit dar firma respectiva nu mai exista? Multumesc.
Răspunde
 10-10-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
In mod normal ar fi sa nu va faceti probleme daca ati platit. Cu toate acestea ca sa va luati o marja de siguranta coroborat cu vremurile pe care le traim ar fi foarte bine sa va faceti o mapa sau dosarei in care sa puneti chitantele sau / si fotocopii la extrasele de cont din care sa reiasa platile catre IFN. Si DA, cesiunea trebuia sa vi se notifice.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.