Forum avocaţi > Litigii

Evacuare din imobil

15-02-2014
Vizitator
BUNA ! As vrea sa ma ajutati intr-o problema, sunt chiriasa al unei locuinte de serviciu pe care am obtinut cand am divortat titularul fiind pe atunci socrul meu care a lucrat la intreprinderea respectiva.Dupa ce am divortat prin sentinta judecatoreasca am obtinut drept locativ mia facut contract pe numele meu si pentru ca am doi copii si nu aveam unde sa merg cu ei.Din anul 2011 am ramas fara serviciu permanent lucrand doar ocazional am inceput sa raman dator la chirie si la cheltuieli mi sa adunat o suma destul de mare.Nici contractul de inchiriere nu mia mai prelungit dupa ce a expirat, am primit mai multe somatii de plata si sa evacuez locuinta pe motiv de neplata si ca contractul este expirat si ca nu mai poate sami prelungeasca ca nu mai sunt angajata lor.Mentionez ca aici nu au dreptate pentru ca nu am fost nici odata angajata lor,am relatat putin mai sus cum sa intamplat.Acum asociatia de locatari a dat in judecata intreprinderea ca sa plateasca datoria mea si eu sunt chemat in garantie si pentru evacuare din locuinta de catre intreprindere.Mentionez ca sunt angajata de anul trecut,si am un venit de 600 ron, si ce am uitat sa va mai spun dupa un timp de la divort stau cu cineva in concubinaj si am un copil si cu el. Si el a ramas cam tot in acelasi timp fara serviciu de cand am ramas eu.Acum este si el angajat permanent dar tot cu un salar de 600ron si ne descurcam foarte greu si cu trei copiii.Intrebarea mea ar fi poate sa ma evacueze cu trei copiii ca nu am unde sa merg decat pe strada ca chirie in alta parte nu imi permit cu un salar ca asta si daca ma evacueaza, restanta care o am la chirie si la intretinere care este destul de mare ma poate obliga sa platesc toti odata sau se poate ajunge la esalonare?va rog sa ma ajutati ca sunt disperata. multumesc.
Răspunde
 22-02-2014

Buna seara!
de principiu utti fi evacuata daca nu v-ati platiti chirira, dar arfi bine sa va platiti datoria, si sa incervati chiar o eslonare a chiriei.Puteti cere ca instanta de judecata sa va acorde un temen de aminae a plaii datoriei la chirie, dar acest fapt ramine la latitudinea instantei de judecata.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la 0744617228.
Avocat defnitiv Pralea Lucian - Bucuresti
Răspunde
 09-03-2014

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Contractul de inchiriere a incetat deci dvs ocupati fara titlu la acest moment imobilul. Instanta va putea sa dispuna astfel evacuarea dvs, fara a conta - din pacate- ca aveti copii minori si ca nu mai aveti alta locuinta.

Veti putea fi obligata la platachiriei rstante si adobanzilor si a penalizarilor conform contractului.

Totodata veti fi obligata sa achitati si cotele de intretinere catre asociatie, in solidar cu societatea, deoarece dvs va faceti culpabila de consumul de utilitati si neplata acestor cote.

Cat despre o eventuala executare silita, daca nu detine bunuri pe numele dvs nu au ce executa doar procentul de 1/3 din salariu.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.