Forum avocaţi > Litigii

Trimitere acte tribunal la o adresa veche

31-10-2018
Vizitator
Buna ziua,
Am facut o ccontestatie la executare silita in luna aprilie la jud Ploiesti si am trimis actele la adresa care o avea atunci . S-a stabilit data procesului in 11 sept si trebuia sa mai platesc niste diferente de taxe. Chitanta respectiva am trimis-o prin posta in data de 6 sept parca , la aceesai adresa trecuta si pe citatii. S-a amanat procesul dar intrand pe portalul insatntelor am observat ca din data de 3 septembrie s-a schimbat adresa judecatoriei. Ce pot face in acest caz daca eu am trimis pe 6 septembrie cu confirmare de primire la vechea adresa. Nu mi-a venit inapoi mici confirmare nici plicul trimis. Multumesc.
Răspunde
 01-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Conform sitului portalul instantelor contactul pentru judecatoria Ploiesti apare ca find adresa veche ARHIVĂ VECHE - Adresa: Ploieşti, Şos. Vestului nr.19 - Tel./Fax. : 0244/580617.
Cu chitanta de la posta va adresati POSTEI ROMANE si Judecătoriei.
Daca valoarea taxei nu este foarte mare aveti optiunea sa o platiti din nou si sa o duceti personal cu cerere prin care instanta sa puna stampila de primire a inscrisului.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-06-2021
Vizitator
Am fost trimisă de judecătoria Ploiești pt obținerea unui raport de expertiza a unei sentințe din anul 1980 la arhiva veche,cum sa procedez,ca toata lumea imi spune ca nu mai exista ,si nu pot face cadastrul unui imobil fara acesta ...ce ma sfătuiti sa fac?
Răspunde
 08-06-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Ce nu mai exista? Arhiva veche? Sentinta? Raportul de expertiza?
Nu exista asa ceva.
Arhiva Veche a jud. Ploiesti are sediul din Şos. Vestului nr.19 - la parter.
Sunati la tel. 0244/580617 si vorbiti cu grefiera.
Apoi, depuneti o cerere scrisa si asteptati raspunsul. Dureaza pana va gasesc dosarul.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.