Forum avocaţi > Litigii

Are dreptul o IFN sa anuleze o adresa de inchidere contract?

12-11-2018

Am facut un credit de 300 ron si in ziua scadenta mi-a confirmat prin telefon un angajat de-al lor ca sa facut plata iar mai apoi mi-a trimis pe e-mail o adresa de inchidere contract. Tranzactia se pare ca nu sa efectuat cu succes si banii nu au fost retrasi. Mai am vreo obligatie legala fata de acest IFN? Au temei legal?
Răspunde
 13-11-2018

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
IFN -urile sunt instituții financiar nebancare care sunt autorizate de bnr sa efectueze imprumuturi in baza fondurilor adunate de la membrii si dobnzi acumulate in urma imprumuturilor acordate. Daca ati avut un imprumut cu acest fond si ati terminat ultima rata probabil ca nu mai aveti obligatii vatre el. Si, DA au autoritate sa rezilieze contractul pe care l-ati incheiat cu dansii. Ideea este sa va asigurati ca chiar ati terminat si finalizat imprumutul efectut cu ei. Un inscris de la ei v-ar fi de ajutor.

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.