Forum avocaţi > Litigii

Accident

23-02-2014
Vizitator
am avut un accident de masina finalizat doar cu daune materiale ale autoturismului nefiind implicat un alt autoturism in accident pur si simplu am iesit de pe carosabil intrind intr-un pom.
accidentul a avut loc in luna august 2013 iar proprietarul masinii mia deschis proces in luna octombrie 2013
-vreau sa mentionez ca la acea data lucram ca distribuitor fara a fi angajat pur si simplu lucram fara contract.
-in luna octombrie proprietarul masinii m-a dat in judecata cerindu-mi in acest dosar sa platesc 100 de mil.reparatia masinii.
-la momentul accidentului am cazut de comun acord ca salariul pe acea luna sa reprezinte cheltuielile de raparatie ale masinii totul a fost verbal.
-in octombrie a deschis acel proces iar in dosar pe linga procesul de constatare intocmit de politie a mai aparut si un contract de munca care era datat cu luna martie 2013.
tin sa mentionez ca pe linga faptul ca accidentul a avut ca urmari daune minore ale autoturismului semnatura de pe contractul de munca nu este a mea .
--in luna ianuarie 2014 pe data de 29 am primit o comunicare cu suma de mai mult de 100 de mil de lei vechi cum ca ar trebui sai platesc si dreptul la intimpinare in 30 de zile.

Va rog din suflet ce as putea sa fac in acest caz deoarece suma este enorma pentru daunele cauzate iar acel contract de munca la acel moment nu exista nefiind semnat de mn.

Va multumesc
Răspunde
 23-02-2014

Buna dimineata!
cu stima,
in primul rind intimpinarea este obligatorie pentru a nu fii decazut din draptul de a formula probe in apararea dvs. sau de a ridica exceptii in afara celor de ordine publica . pretentia pe care o are impotriva dvs. trebuie dovedita cu probe petinente in ceea ce priveste cuantumul reparatiei autovehicolului.daca nu este semnatura dvs. pe acel contract va puteti inscrie in fals impotriva acestui inscris. inainte de a face aceste actiune este util sa consultati un avocat.
Avocat definitiv Pralea Lucian - Bucuresti
0744617228 email: lucian_pralea@yahoo.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.