Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Executare silita din fosta locuinta de sevici pt. care am un litigiu pe legea 85/1992

25-02-2014

locuiesc intr-un apartament locuinta de servici din 1995.In 2012 am demisionat de la firma careia ii apartine apartamentul din cauza neplatii salariilor si a intrarii acesteia in insolventa.La momentul acela s-a facut un alt contract de inchiriere in valoare de 200 euro/luna plus utilitatile aferente.La 31.10.2012 acest contract s-a incheiat dar eu am facut plata in continuare pina in prezent ,plata pt. care am chitantele aferente.La14.11.2013 am primit somatie de executare care a fost suspendata prin intelegere verbala cu adminitratorul desemnat firmei pe perioada insolventie si falimentului care a urmat.Acum am fost anuntat ca se va relua pocedura de executare silita. Ce se mai poate face in aceasta situatie?In acest moment am si un proces pentru cumpararea locuintei in baza legi85/1992,care este in suspendare.
Răspunde
 25-03-2014

mai intai trebuie sa se obtina impotriva d-voastra o hotarare judecatoreasca de evacuare si apoi se poate incepe o procedura de executare silita. Oricum se poate lungi termenul la care sa fiti evacuat,daca nu veti castiga procesul intentat de d-voastra.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.