Forum avocaţi > Litigii

Înșelătorie societate apa și canalizare

04-04-2019
Vizitator
Bună ziua. În urma cu 4 ani am început construcția unei case, pt. aceasta, aveam nevoie de apa, am mers la soc. de apa S. C. Apa Prod S. A. Deva, pentru a obține documentele necesare pt. racordarea la apa și canalizare. Am obținut actele, precum:proiect,aviz de execuție favorabil, proces verbal de recepție la terminarea lucrărilor, proces verbal montaj apometru, am plătit factura de branșament, o echipa de la soc. de apa a venit, a executat branșamentul, a dat drumul la apa, urmând sa fiu sunat pt. ridicarea conteactului. Am așteptat 2 săptămâni, văzând ca nu ma suna nimeni pt. contract, am mers, la soc. de apa sa vad ce se întâmpla cu contractul. Aici am fost informat ca nu mi se poate încheia contract pe motiv, ca acces rețea da apa pt. care au fost eliberate actele mai sus menționate și la care am fost bransati,nu aparține soc. de apa. Astfel după 9 luni în care am avut apa, am fost debranșați pe motiv ca nu avem contract. Am fost chemați în instanță, ca intervenienti forțați, în acest caz, instanta a stabilit citez,, sunteți în culpa procesuală, deoarece, deși știați ați eliberat fam. Popa adică noua, documentele necesare, pt beansarea la rețeaua de apa și canalizare, fără ca aceea rețea de apa, sa fie în gestiunea societăți de apa și canalizare. A urmat, un al 2 proces, în care am cerut obligarea soc. de apa, sa ne încheie contract, aici instanta a respins cererea ca nefondata, netinand cont de documentele pe care le avem și nici de soluția primei instante. Astfel de 3 ani, nu avem apa. suntem purtați prin instante, iar actele eliberate nu sunt luate în considerare. Va rugam ce mai putem face sa fim rebransati conform documentelor eliberare? Cu stima fam. Popa. Va mulțumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.