Forum avocaţi > Litigii

Descoperire dovezi noi dupa depunere cerere apel

16-05-2019
Vizitator
Buna ziua,
Am depus apel la instanta contra unei executari silite, prima instanta a solutionat dosarul dupa ce l-a repus pe rol si a cerut informatii suplimentare de la intimata. Acele probe nu au intrat si in posesia mea si am aflat de ele la 50 de zile dupa depunerea cerereii de apel. In acest caz pot aduce completari cerereii de apel, aducand motive care sa combata probele depuse de intimata de care eu nu am avut cunostinta? Multumesc.
Răspunde
 17-05-2019

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Da, puteti.
Puteti face asta fie prin note scrise depuse la instanta inainte de termen, fie oral si/sau scris in timpul sedintei de judecata, la primul termen pentru care veti fi citat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.