Forum avocaţi > Litigii

Obligatiile primariei fata de chiriasi

25-02-2020
Vizitator
Ce obligatii are primaria fata de chiriasii sai care au un contract de inchiriere si sunt bun platnici, dar sunt fortati sa paraseasca locuinta pentru ca aceasta este declarata de primarie nelocuibila si se scoate din circuitul locativ.
Răspunde
 25-02-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Daca va referiti la locuintele sociale atribuite in baza legii 114/1996,in mod normal aceste aspecte ar trebui reglementate in contract. Deci, cititi cu atentie contractul sa gasiti referirile respective.
In orice caz, consider ca ar trebui sa vi se aloce inainte de evacuare o alta locuinta sociala ori, pe perioada reabilitarii locuintei pe care ati ocupat-o, o locuinta de necesitate.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-02-2020
Vizitator
Multumesc pentru raspuns. In acest caz este vorba despre o locuinta din vechiul fond de stat. In contract nu se mentioneaza astfel de masuri specifice. Locuinta se doreste a se scoate din fondul locativ, fiind neraparabila, conform primariei. Primaria a oferit o locuinta de necesitate de 10 mp, pentru 11 persoane, care erau pe contractul vechii locuinte. Despre locuinta sociala data in schimb, nici vorba. Nu gasesc prin legea locuintei, si nici in contractul cadru referire la o astfel de situatie concreta.
Răspunde
 29-02-2020
Vizitator
Am cumparat 25ari pamant arabil primaria mi la luat si la dat la altu ce pot face mentionez ca am acte pe terenu respectiv
Răspunde
 29-02-2020

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Marin Luiza a scris pe 29-02-2020:
Am cumparat 25ari pamant arabil primaria mi la luat si la dat la altu ce pot face mentionez ca am acte pe terenu respectiv

Buna ziua,
Va trebui sa va judecati cu primaria sau cu noul proprietar.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.