Dvs. spuneti: "Proprietatea, cat si vanzarile succesive au avut ca obiect o casa, anexe, terenul aferent acestora si curtea." Inteleg ca la contract este anexata documentatia cadastrala. Daca mp din documentatia cadastrala apar in contractul notarial, iar acei mp reprezinta intreaga "casa, anexe, terenul aferent acestora si curtea", si apar in contractul notarial si in CF pe numele parintilor, iar acestea sunt ingradite, inscrise pe rolul fiscal, pe acesti mp sunt parintii dvs. proprietari. Si ce doriti sa spuneti prin: "Iar problema se rezuma la impartirea proprietatii in CF datorat acelei mosteniri vechi, conform actelor parintii mei detin 288/1728, desi vorbim in realitate de o singura proprietate." Eu nu inteleg. Ati cumparat tot insa s-a facut si mentiune ca aceltot reprezinta doar 288/1728? Va recomand sa mergeti la un avocat sa vada documentele, ptr ca e clar ca nu va faceti inteles doar din vorbe. Eu atat pot sa va zic: daca ceea ce ati cumparat si stapaniti reprezinta intrega proprietate care va intereseaza,[adica casa, anexe, terenul aferent acestora si curtea], daca in contract sunt mentionati vecinii si mp, schita cadastrala este pentru tot ceea ce ati cumparat si ingradit, nu vad de ce va faceti probleme. |
Avocat Marina STARJIL marina.starjil@gmail.com Experienta de 28 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international). |
|
|