Forum avocaţi > Litigii

Partaj

10-06-2020
Vizitator
Buna ziua si sper sa beneficiez de ajutorul dv. Avem o casa cu etaj a carui proprietari au fost tatal si fratele meu mai mare pana in 2006... In 2006 eu am cumparat de la fratele mai mare cota lui adica 240mp teren si apartamentul lui care era la rosu nefinisat iar fratele mai mic a primit cota tatalui meu adica 260mp teren si apartamentul lui, apartamentele au intrari separate. Problema este ca in spatele casei sunt 4magazii care sunt indivisibile asa sau vandut in acel moment.din 2009 am propus fratelui meu proprietarul actual sa lotizam terenul si diviziunea magaziilor(in act avem 1/2din fiecare magazie amandoi) eu cedez pe dreapta terenului iar el sa cedeze stanga..dar nu este deacord... Intrebarea mea este ce trebuie sa fac sa ne separam vazand ca nu pot plati impozitul pe cota mea individual din cauza magaziilor.. Nu pot trage utilitati casei mele pt ca nu e lotizat terenul (chiar daca el a sapat unde a vrut si a tras toate utilitatile pt casa lui farà acordul meu) si in utimul rand as vrea sa-l opresc sa foloseasca abuziv terenul meu liber 160mp dupa ultima schita cadastrala provizorie , magaziile vazand ca le_a ocupat toate lui si le_a adus intr-un stat de degradare avansat. Va rog ajutati-ma si sfatuiti - ma ce sa fac pt ca platesc impozite taxe si nu pot sa fac nimic in curte nici macar sa pun o masa afara... Va multumesc din suflet!!!
Răspunde
 10-06-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Imi pare rau sa va dezamagesc, insa eu va recomand sa luati toate documentele si sa le prezentati unui avocat din orasul dvs. si sa-i povestiti pe indelete si sa-i raspundeti la intrebari.

Aici nu veti obtine o solutie ptr ca speta pare excesiv de complexa, si in mod sigur sunt detalii pe care dvs. nu le-ati impartasit aici si nici nu trebuie sa o faceti.

In mod evident, o neintelegere de ani de zile cu un frate din cauza proprietatii nu o rezolvati cu un raspuns obtinut pe un forum.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-06-2020

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Daca nu puteti ajunge la un acord cu fratele dvs privind modalitatea de iesire din indiviziune, va trebui sa promovati o actiune in instanta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.