Forum avocaţi > Litigii

Contract la mana fara notar

07-12-2020
Vizitator
Buna ziua.As avea si eu o intrebare Mama mea este casatorita cu un neamt .Au cumparat împreună o casa in Germania acum 15 ani ,bineînțeles cu un imprumut in banca .Casa este achitata pe jumatate la banca ,mama mea in urma unui accident vascular a ajuns intrun azil de bătrâni in Germania,menționez am avut grija de ea cat timp a fost acasa ea fiind jumatate paralizata.Tatal meu vitreg (neamtul) este tutorele ei prin lege.Acum 3 ani mi-a facut un testament el la notar precum jumatatea lui sa imi ramana mie .(Suntem 2 copii precizez. Acum un an am facut un tip de contract la mana precum daca o sa plătesc ratele la casa in continuare (cealalta jumatate ) o sa raman cu casa a semnat hârtia si eu la fel dar este numai între noi ,pt.ca casa este pe numele lui incontinuare pana ce o sa achite banca.Am un an de când platesc ratele in contul bancar al lui si banca iti trage ratele tot din contul lui.Intrebarea mea este :Daca acel act facut intre mine si el este valabil sau pierd toata suma ce am plătit-o pana acum .Impozitul ,ratele si costurile de curent încălzire tot absolut le plătesc eu prin contul bancar lui.Adica dovezi sunt doar ca actul este între noi fara un notar .Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri
Răspunde
 09-12-2020

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Trebuie sa consultati un avocat din Germania, ptr.ca inteleg ca toata lumea, inclusiv imobilul, este in Germania.
Cu intreaga casa nu aveti cum sa ramaneti, ptr.ca nu sunteti unica mostenitoare a partii din imobil ce revine mamei dvs, ori tatal vitreg nu poate dispune de aceasta parte, chiar daca este tutorele mamei, ci numai de partea sa.(pe care v-a lasat-o prin testament - atentie; si care poate fi revocat pana in ultimul moment)

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.