| Aurora danila Vizitator |
| buna, ma numesc DANILA AURORA. as dori sa va rog sa ma ajutati si pe mine in cazul meu. am fost casatorita cu MATEI VIOREL, (august2005-iulie 2009). eu am 2 copii el are 1 copil. dupa casatorie ma obligat sa imi dau copii in plasament la fosta soacra, am facuto, si nu mia dat voie sa le dau copiilor mei nimic, nu bani, nu haine..nimic. mam mutat la el intro casuta mica din pamant. eu munceam, aveam salar, el era tot timpul acasa ,nu a avut serviciu, dar isi intretinea copilul care era cu noi. in anul 2007 cred ca era 2007 in oct tatal lui a decedat(mentionez ca eu singura lam ingrijit fara nici un ban) noi neam mutat in casa socrului decedat si am despagubit cei 3 frati ai lui cu cite 2500 euro pe fiecare, munceam doar eu, ( noi doi mai mergeam in paris la munca ca sa platim casa. el avea datorii tot timpul la prietenii lui cu milioanele) mia fost ff greu sa fac bani, si la copii mei sa nu le dau niciodata nimic. aceasta casa urma sa o treaca pe numele nostru fratele lui, pe care era trecuta casa, dar dupa ce leam dat banii, fostul meu sot nu a mai vrut sa o trecem pe noi spunind ca nu mi se cuvine nimic, asa ca casa a ramas pe fratele lui. Pentru ca el era mereu ff dator si nu avea(Nu ai placea sa aiba sefi si program) de lucru, EU AM FOST NEVOITA SA SCOT DE LA BANCA BRD 120 MILIOANE LEI SI MIAU DAT SI UN CARD DE CUMP DE 10 MIL LEI. Eu am inceput sa platesc banii din salariul meu, dar di cauza ca nu imi ajungeau banii, miam facut un contract de munca in germania pe 2 luni. Innainte sa plec am cerut imprumut 400 euro de la un frate de al lui, 200 iam luat eu, iar 200 iam lasat lui si la copilul lui, si am plecat. cind am pleca eu aveam 3 masini, un jeep, o dacia, si un mercedes, masini pe care leam cumparat impreuna. Dupa o luna si trei saptamini am fost nevoita sa ma intorc acasa. Sotul vinduse dacia si mercedesul, avea o alta femeie, cind am ajuns eu toate geamurile erau batute in cuie, si yalele schimbate. el bagase divortul, mintind si ducind o matuse dea lui , martor mincinos, spunind ca am plecat de la el si nu vreau sa ma mai intorc, dar eu eram la munca. A venit acasa si a incercat sa stoarca bani de pe mine(eu nu am stiut de divort si nici de femeie, care ulterio ia nascut o fetita).Am inceput serviciul din nou, am platit rate, in iunie mam mutat de la el, si pina in octombrie am platit rate ,atunci cind am venit aici in londra. divortul a iesit in iulie 2009, innainte sa vin aicea. nu am avut parte de partaj, pentru ca eu nu am mai avut bani pt judecata, el fiind smecher, divortind innainte sa facem 5 ani de casatorie cu vreo 2 luni, nu a vrut sa trecem casa pe noi din acelasi motiv, a premeditat totul, masinile lea vindut..am ramas fara banii din munca mea, si nici macar copii mei nu au benefiiciat de nimic, avind in vedere ca tatal lor a decedat cu 3 ani innainte sa ma casatoresc cu acest monstru. De aicea am incercat de nenumarate ori sa platesc, dar tot timpul ncei din tara de la banca nu puteau face tranzactia, si asa au ramas ratele ne platite. Anul acesta am primit multe mesaje si tel de hartuire din partea fostului..pt ca au venit la el cu mandat de executare silita, el fiind co-imprumutant.stiu ca este vorba de vreo 150 mil lei si inca 14 mil lei( lei vechi) .este o suma imensa pt mine, deoarece , aicea,eu am cei doi copii la scoala(iam adus imediat dupa ce am venit aicea).DACA SE POATE FACE CEVA, NU MA PRICEP, DAR AS DORII MULT MACAR JUMATE DIN SUMA, SAU TOT!!! DACA E POSIBIL, SA PLATEASCA EL. SINT DISPUSA SA PLATESC AVOCAT, DAR VA ROG MULT SA MA AJUTATI!!! AS DORII SA PLATEASCA MACAR O PARTE DIN LACRIMILE MELE SI ALE CELOR 2 COPILASI ORFANI, MACAR O PARTE DIN SUFERINTA NOASTRA. Si daca as putea sa fac si un partaj, ar fi minunat. documente am ceva, cartea mea de munca, pt ca eu munceam, el nu muncea, contractul pt germania, chitanta de la western union, pt bani de la fratele lui, contractul de imprumut, hirtii cum miam dat copii in plasament la fosta soacra, fiind de la tara amindoi, se mai poate intreba si in sat, incl la politie despre cea ce sa intimplat. sper din suflet sa ma ajutati, nu conteaza costul, dar vreau sa se faca dreptate. mentionez ca el are familia sus pusa, incl avocati, in jud satu-mare( fam Ardelean Claudiu, Ioan...)vaq multumesc din suflet. daca doriti sa ma contactati tel, nr este 00447425851293, sau mail turbatu.dana@yahoo.co.uk. Sint o mamica singura si ma chinuesc din rasputeri sa ofer celor 2 copilasi totul, fa sa simpta lipsa tatalui, ei il stiu doar din poze. va multumesc ffff mult. cu stima DANILA AURORA | |
|
|