Forum avocaţi > Litigii

Pamant vandut cu chitanta de mana

31-01-2021
Vizitator
Bunaseara am si eu o intrebare cu ani in urma dupa decesul mamai , Tatal mie si fratelui meu n ea dat 1 hectar de pamant fara sa fie facuta succesiunea dupa decesul mamei, Noi acest hectar l am vandut cu consimtamantul tatalui nostru cu o suma mica de bani , Pamantul a fost vandut cu o chitanta de mana , intre timp a decedat tatal nostru cat si persoanele care au cumparat pamantul , Mentionez ca aceste persoane au mostenitori si nu au platit impozitu la stat , intrebarea mea este e valabila chitanta de mana , noi mai avem o sora care nu a beneficiat de nimic putem prin succesiune sa dam acel pamant sorei noastre care la randul ei vrea sa l vanda legal , tinand cont ca persoanele cu care am facut chitanta de mana sant decedate si riscam sa se inmulteasca bani la impozit Ce ma sfatuiti , ar fi probleme cu mostenitori persoanelor decedate , Va multumesc si astept raspunsul D voastra
Răspunde
 02-02-2021

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Dezbateti succesiunea de pe urma parintilor si apoi se va putea discuta de vreo vanzare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.