Forum avocaţi > Litigii

Probleme

29-03-2021

Buna ziua , am apelat la o firma pentru renovarea apartamentului .
La final când am făcut receptia am precizat pe receptie cum ca a primit banii pentru munca prestata (toti banii) și urmează sa imi trimită factura și chitanța pe mail.
Probleme este următoarea : mi-a trimis factura și chitanța pentru o parte din bani și ma amenință ca mai am de plătit , chiar dacă pe receptie am specificat ca a primit toții banii și a primit banii.
El zice acuma ca nu a primit decât o parte (plata s a făcut Cash) și ca ma da in judecată sa ii dau și restul .
Am fost hărțuit de angajații lui (alături de el) pe strada când am vrut sa plec a pus mâna pe mine și a zis ca nu pleci nicăieri , I-am explicat ca i-am dat banii și am receptia semnată cum ca a primit toti banii și ca trebuie sa imi dea factura și chitanța pe ei și pentru restul de bani.Și i-am zis ca rezolvam cumva și acest aspect dar eu nu mai doresc sa plătesc nimic.
El zice ca a primit mai putini bani ca nu i-a numărat decât după și a ca semnat aia crezând ca sunt toti , dar minte .
A zis ca are și înregistrări audio și ca aduce martor , (persona cu care a venit și m-a anunțat alături de el ) .eu am zis ca rezolvam problema cu banii doar sa scap de ei
Ce sa fac in situația asta ?
Răspunde
 30-03-2021

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Plangere penala pentru santaj 207 alin 3

Art. 207 - Şantajul

(1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).

(3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-05-2021
Vizitator
Deci , fac plangere pentru santaj si primeste intre 2 si 7 ani de parnaie pe baza al. 3
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.