Buna ziua. De curind am semnat un contract de vinzare cumparare de la dezvoltator in care este stipulat: ART.18. Subsemnatele părţi contractante declarăm că apartamentul – obiect al prezentului contract, nu are niciun fel de datorie la furnizorii de utilităţi. Totodată convenim ca până la data predării folosinţei apartamentului, conform proces verbal de receptie, toate debitele către furnizorii de utilităţi, să fie suportate de către subscrisa vânzătoare, iar de la această dată vor reveni în sarcina cumpărătorilor. De asemenea, dupa data efectuarii receptiei apartamentului, in sarcina cumparatorilor revin si cheltuielile privind impozitul imobilelor. In cazul in care Cumparatorii nu vor achita contravaloarea utilitatilor aferente apartamentului dupa data semnarii procesului verbal de receptie, precum si impozitul imoblelor, in termen de 10 zile de la emiterea facturii, acestia se obliga sa achite Vanzatorului penalitati de 0,5% /zi intarziere din valoarea acestora pana la data platii efective. Acuma ei imi invoca ca eu trebuie sa schit impozitul pentru anul curent si nu ca persoana fizica (150 ron), dar ca ei achitat auachita 600 Ron si eu sa le transfer suma acesta + TVA. Este corect asa? Merci Mult de sfat. |
|