Forum avocaţi > Litigii

Banca nu -mi acorda accesul online la cont fara smart phone -este legal?

11-06-2022
Vizitator
Incerc de vreo cateva luni sa imi accesez contul online la Raiffesen si mi se spune ca nu pot deaorece trebuie sa descarc aplicatia lor iar eu nu am tel smart ci doar unul normal, mobil.

Am fost la 2 unitati - pe Eminescu si Colentina - si de fiecare data mi s-a comunicat acelasi lucru - fara smart phone, nu ai cum sa umbli la cont. Le-am spus ca eu consider aceasta situatie un abuz si au dat din umeri.

La o alta banca nu mi s-a cerut nimic de acest gen, pur si simplu trimit un cod pe tel pe care il folosesc la inregistrare.

Deci este legala obligativitatea detinerii unuui smart phone ca sa accesezi propriul tau cont?

Va multumesc
Răspunde
 11-06-2022

Prahova
0742251721Whatsapp
marina.starjil@gmail.com
Banca trebuie sa va acorde acces la cont in sucursale.
Faptul ca exista si varianta bancara de tranzactionare online este un plus, nu o cerinta a legii.
Fiind o facilitate, banca o prezinta in termenii ei. Nu va obliga sa o folositi si nu trebuie sa acopere absolut toate posibilitatile tehnice. Ei o au doar ptr smart phone.
Fiecare banca procedeaza cum poate/doreste.

Avocat Marina STARJIL

marina.starjil@gmail.com

https://dreptul-familiei.ro/

Experienta de 25 de ani in domeniul juridic (civil, penal, comunitar si international).
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.