Buna ziua,Mă numesc Dorobantu Razvan,am găsit numărul dumneavoastră de telefon căutând pe google un avocat care ar putea să mă ajute Intr o situație cel puțin pentru mine foarte încurcată ,o sa incerc sa va explic pe scurt . In anul 2012 am făcut un card de nevoi personale la cec bank in valoare de 7000 de lei . In anul 2019 dintr un motiv am fost executat silit pentru neplata unei rate ,de către biroul judecătoresc Gonț&Panait de către un executor pe nume Cezar Iovu . In anul 2019 noiembrie până în decembrie anul 2020 am avut poprire pe salariu .in anul 2020 suma a fost achitată chiar și o rata in plus.Detin fluturașii de salariu ,pot face rost exact unde s au livrat bani popriți plus sistare de poprire trimisa de Bej către firma mea.Cei de la cec inclusiv în ziua de azi zic că nu am nici o poprire. Săptămâna trecută am fost la banca Bt pt a încerca o simulare pt. Credit de tip prima casa,și aici surpriza eu apar in biroul de credit cu restanță activa de 2500 de lei După 1000 de mesaje către cec și către bej iau legătura cu o doamna de la bej Vali Panait ,care în primele mesaje îmi spune că au ei să îmi trimită o anumită suma înapoi și că în zilele următoare va da adresă către toate băncile că poprirea a fost sistată. Câteva zile mai târziu îmi dă o foaie cu sistare numai că data este 2022 luna octombrie ziua de ieri..și îmi zice că ieri s a terminat poprirea.o aberație pentru că eu am sistare de poprire trimisa către firma mea din 2020.Ieri mă anunță aceiași doamna că nu poate să îmi de-a foaie cu sistarea și să actualizeze datele în biroul de credit că sa nu mai am restanță activa deoarece cumva am și o restanță la Kruk de data asta de 1900 de lei.Deci... suma a fost de 7000 care s fost achitata intre 2019-2020 ,acum după 2 ani eu m am dus la banca sa fac in credit și sunt inca activ,dar fara poprire,fara sa fiu instintat de acest lucru , părere mea este că cei de la bej sunt pe alta planeta ,și eu nu știu ce să mai fac , pentru că de 3 săptămâni mă izbesc numai de pereți și tot respectul și calmitate simt că se duc.As dori va rog un sfat orice as putea face |
|