Forum avocaţi > Litigii

Proba cu martor fara inscrisuri

02-02-2023
Vizitator
Buna ziua! Sunt intr-un proces cu fostul meu prieten. Timp de 11 ani am foat prieteni timp in care am calatorit in diverse excursii. Acum 4 ani dupa ce ne-am intors dintr-o excursie , pentru ca la cateva luni m intrerupt relatia cu acesta (el nu avrut sa accepte acest lucru) m-a actionat in judecata si a venit cu un martor mincinos (un prieten vechi de al lui) solicitandu-mi 2000 de euro ca IMPRUMUT pentru jumatate din pretul excursiei. Nu sunt in domeniul juridic si nu am crezut ca aceasta actiune a lui in judecata va avea o astfel de finalitate, anume ca la prima instanta de la judecatorie am pierdut. Am facut apel si a fost reaudiat martorul mincinos (care si-a sustinut aceesi minciuna...ca a fost de fata cand eu am acceptat acel imprumut in agentia de turism pentru plata excursiei). Eu am o parte din chitante pe numele meu si alte chitante pe ambele noastre nume, adica chitante comune - pentru ca excursia a fost platita in mai multe transe). Nu exista vreun inscris referitor la imprumut. Doar acest martor MINCINOS. Nici pana acum nu imi vine sa cred ca am pierdut la prima instanta. De fapt si acum imi este la fel de teama. Cum este posibil ca legea din aceasta tara sa permita acest aspect? adica niste inscrisuri nu mai au valabilitate in fata unui martor (Si MINCINOS) care a fost acceptat datorita relatiilor sentimentale dintre mine si cel care m-a actionat in judecata 9chipurile datorita relatiei dintre noi nu a facut acte de imprumut).
Răspunde
 02-02-2023

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Va trebui sa iei personal legatura cu un avocat caruia sa ii prezinti sentinta redactata (daca o ai) si sa formulati impreuna apel in termenul legal.

In mod normal nu se putea face dovada cu martor peste ceea ce spun inscrisurile si de aceea te sfatuiesc sa discuti face to face cu avocat, cu motivarea hotararii.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.