Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Litigii

Am cumparat o masina ce a fost facuta dauna totala,sudata cu parti de la alte masini si vanduta mie!

01-06-2014

Buna Ziua
Am cumparat recent o masina SH Vw Golf 6 din Pitesti.Am verificat masina, am fost la un service auto (cam aproape de zona unde locuia vanzatorul) si au spus ca este ok.Am cumparat-o si am placat spre Bucuresti pe drum mi se parea ca merge cam greu volanul si avea trepideaza la viteza.Am oprit intr-un service autorizat vw unde mi-au spus ca masina a avut un accident destul de mare toata partea din spate a fost sudata de la alta masina,servodirectia nu mergea deloc iar senzorul din bord a fost pacalit cu vopsea sau scoci si motorul a fost schimbat.
As putea sa mai recuperez banii pe masina de la vanzator.

Multumesc
Sandru Valentin
0769947803
Răspunde
 02-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
da, evident, daca il actionati pe sofer in penal si civil.
apelati neaparat la un avocat

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-06-2014
Vizitator
Ma intereseaza daca as avea castig de cauza.Nu as fi dispus sa pierd si alti bani cu procesul.Cam la ce costuri sa ma astept?
Răspunde
 03-06-2014
Vizitator
ati avea castig de cauza invocand eroarea esentiala prevazuta de art. 1207 (2) Noul Cod Civil. Eroarea este esenţială dacă falsa reprezentare cade asupra:

- calităţilor substanţiale ale obiectului prestaţiei ori altei împrejurări considerate esenţiale de către părţi în absenţa căreia actul juridic nu s-ar fi încheiat (error in substantiam). Indirect, dispoziţia legală menţionată pune capăt unei controverse în ceea ce priveşte înţelesul obiectiv sau subiectiv al noţiunii de substanţă a obiectului. Aşadar, în cazul error in substantiam, interesează nu numai lucrul considerat în materialitatea lui, ci şi conţinutul prestaţiei (acţiunea sau inacţiunea), iar cum prestaţia este determinată de părţile actului juridic, rezultă că elementele ce alcătuiesc prestaţia vor fi privite sau nu ca esenţiale după cum părţile au intenţionat ori nu să le dea acest caracter.

Detalii: Eroarea, viciu de consimţământ | Dictionar juridic (dex)
Răspunde
 03-06-2014
Vizitator
Costurile variaza in functie de valoarea masinii, avocatul ales etc. Cand e vorba de instantele romanesti, trebuie sa va ganditi mai mult la durata decat la costuri :) Ca.. DUREAZA
Răspunde
 03-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
Sandru Valentin a scris pe 02-06-2014:
Ma intereseaza daca as avea castig de cauza.Nu as fi dispus sa pierd si alti bani cu procesul.Cam la ce costuri sa ma astept?

avand in vedere ca nu va cunosc si nici nu stiu din ce oras sunteti, n-am nici un interes sa va induc in eroare.
daca avocatul stie cum sa puna problema, desigur veti avea succes garantat

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.