Forum avocaţi > Litigii

Reparare acoperis comun pt casa la tara

03-06-2014

Buna ziua,
Trec direct la a va prezenta problema cu care ma confrunt acum. Dupa efectuarea succesiunii am ramas doi proprietari pe o casa formata din patru camere (2 camere in oglinda) si cate 5000 de metri care sunt dispusi pe laterale EST si VEST ale imobilului. Pentru imobil nu am facut dezlipirea.
Am urmatoarea nelamurire: in nenumarate randuri l-am anuntat(verbal) pe al doilea proprietar sa-si reconditioneze jumatatea de imobil care ii apartine. Nu s- a intamplat nimic. De cateva luni il solicit pentru a particiba cu partea financiara la repararea jumatatii de acoperis. Nu primesc ajutor financiar din partea lui iar acoperisul trebuie urgent reparat. Il pot actiona in judecata? Sau um pot rezolva aceasta prblema. Mentionez ca el nu locuieste in acest imobil si nici in satul respectiv. Practic nu prea il intereseza.
Multumesc.
Răspunde
 03-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
dupa efectuarea succesiuni inteleg ca ati ramas 2 proprietari dar ati facut iesirea din indiviziune ca sa stiti fiecare ce parte din casa aveti???
"deazlipirea"? cred ca va referiti la iesirea din indiviziune.
asta trebuie sa faceti ca sa stiti fiecare partea din casa pe care o aveti. puteti dvs rascumpara si partea celuilalt ca sa ramaneti unic proprietar.
puteti face actiune civila, fie sa-l obligati sa repare alaturi de dvs acoperisul, fie inaintati dvs banii, reparati, apoi prin actiune in pretentii va recuperati banii plus cheltuielile de judecata pe care le veti face

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.