Am cumparat un teren extravilan in 2001. L-am facut extravilan, am construit o casa, am intabulat tot si de atunci platesc impozite, conform legii. Intre timp, altcineva a revendicat terenul de la cel de la care am cumparat eu. A dat in judecata comisia de fond funciar si pe noi (eram mai multi cumparatori a acelui act de proprietate, fiind impartit terenul) pentru constatare nulitate act juridic. Instanta a disjuns procesul si a ramas doar in proces cu comisia, pe noi ne-a considerat cumparatori de buna credinta. Desi am facut cerere de interventie, nu ne-a fost acceptata, iar procesul s-a sfarsit cu acceptarea ca nou proprietar al terenului persoana care a facut revendicarea (proprietarul de la care am cumparat noi a murit, iar copiii lui au ignorat tot procesul). Adica constatare nulitate act juridic a fost acceptata. Noi, din nou cumparatori de buna credinta. Aici suntem acum. Intrebare: nu am idee ce va face acum revendicatorul. Sa inteleg ca terenul e al lui, pur si simplu? Dar eu am act de vanzare-cumparare si toate actele casei in regula, facute in legalitate deplina. Ce ar trebui sa fac eu? Multumec mult, O. Lupu |
|