Forum avocaţi > Litigii

Se poate executa silit apartamentul parintilor mei daca eu nu am garantat cu imobil?

09-06-2014
Vizitator
acum 4ani am facut un credit de nevoi personale pe care apoi nu l am mai putut plati ramanand fara servici si la ora actuala.in contract nu zice nimic de nici o garantie imobiliara au la dosar doar o factura pe domicililiul vechi adica al parintilor.intre timp m am casatorit si mi am schimbat domiciliul.acum o luna au primit in posta o scrisoare de la executorul judecatoresc.se poate sa execute apartamentul chiar daca nu e pe numele meu?multumesc
Răspunde
 12-06-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
nuuuuu

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-06-2014
Vizitator
Nu, insa atentie ca exista si alte posibilitati de executare: poprire pe salariu daca sunteti angajata, urmarirea silita a automobilului daca aveti masina inmatriculata pe numele d-vs.
Răspunde
 05-11-2014
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Executarea silita se poate face numai asupra bunurilor mobile/imobile ale debitorului sau coplatitori/garanti.Puteti fi executata silit asupra bunurilor mobile proprietatea dvs. sau, prin poprire pe salariu sau alte venituri.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 13-11-2015
Vizitator
am garantat cu ipoteca pe un apartament pentru cineva. Daca acesta nu-si mai plateste ratele la credit pe mine care am garantat cu apartamentul cum ma poate executa banca? ( sunt in aceasta situatie si rog raspuns urgent ca sa stiu cum sa actionez.
Răspunde
 13-11-2015

Teodora_neicu a scris pe 13-11-2015:
am garantat cu ipoteca pe un apartament pentru cineva. Daca acesta nu-si mai plateste ratele la credit pe mine care am garantat cu apartamentul cum ma poate executa banca? ( sunt in aceasta situatie si rog raspuns urgent ca sa stiu cum sa actionez.

Va executa pe ce ați garantat dacă nu plătește el.
Răspunde
 14-11-2015
Vizitator
revin cu un amanunt pe care am uitat sa-l dau. Eu am facut procura notariala pentru a garanta cu apartamentul si sa ma reprezinte( deci cu dreptul de semnatura la banca in numele meu) ,deoarece eu nu puteam merge la banca .
Răspunde
 17-11-2015
Vizitator
multumesc mult pt.raspuns. As dori sa va cer o parere : pe scurt. Baiatul meu a facut un imprumut la raiffasen in CCF in 2oo7(eu am garantat cu casa pentru el) Dvs. cunoasteti foarte bine situatia(ma refer la cresterea CCF). Rata lui care era atunci de 3oo CCF a ajuns acum la 600 ajungand sa nu o mai poata plati . Daca ar da in judecata banca pentru clauze abuzive cf. contactului(in mod sigur ele exista) ar avea castig de cauza ? Daca nu atunci ce ar putea face ca aceasta rata sa scada in asa fel ca ea sa poata fi platita (el nu este de rea vointa, dar este disperat si nu gaseste nici o cale). Va rog ca parinte daca puteti sa-mi oferiti o cale de rezolvare daca se poate.
Răspunde
 22-11-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Proces cu banca pe clauze abuzive si sistata executarea daca ea a fost inceputa.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-11-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Un proces pentru clauze abuzive este de lungă durată și are ca rezultat doar scăderea valorii ratelor. În principiu, pentru a se evita alte probleme cu banca, pe parcursul procesului ar trebui să plătiți ratele la valoarea din prezent.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.