Forum avocaţi > Litigii

Executare silita fara a fi in tara in momentu-l respectiv

21-06-2014

Buna ziua problema mea este ca am avut o masina pe care am vandut-o la o persoana necunoscuta ma refer ca nu era prieten sau familiar am facut contract si am mers la un birou pot zice nu imi amintesc prin ce zona din bucuresti avea o masina de scris am facut totu-l in regula dupa care a doua zi ma-m dus sa o scot dupa numele meu la primarie si mi sa spus ca cel care a cumparat-o este obligat sa o treaca pe numele lui in termen de ???zile. bun asta se intampla in 2010.
in 2011 imi vine o amenda acasa de rovinieta pe care nu am bagat-o in seama mai ales ca sunt plecat din tara din 2010. acum ma trezesc ca sunt dat in judecata si ca vor trece la executare silita presupun ca sa terminat si judecata.
ce este si mai curios am o scrisoare ca imi spun ca au poze cu mine circuland fara rovinieta cu un vehicul de categoria A care eu nu ma-m urcat in viata mea pe o motocicleta.
a doua chestie spun ei ca au venit la mine acasa cu un martor ii pune numele la martor dar nu si seria buletinu-lui decat numele si ca locuieste in cornetu. alta minciuna eu sunt plecat din tara
si exact in vremea cand spun ei ca ma-u prins pe motocicleta fara rovinieta eu tocmai ce plecasem din tara ca venisem pentru o sapt eu am plecat intr-o zi de miercuri pot cere dovada de la compania de zbor si treaba se intampla vineri .
ce pot face in situatia asta nu este vb de bani ca sunt 28€ plus cheltuieli. va multumesc pentru atentie
Răspunde
 21-06-2014

cunostiintele mi-au zis ca ii pot da eu in judecata pentru ca ma facut public pentru o fapta ce nu am facut-o si pentru ca mi-a murdarit identitate nu stiu exact cum se spune,care este termenu-l.
Dar sunt pus pe internet cu acest proces . lumea mi-a spus ca pot cere bani pentru chestia asta

care sunt urmatorii mei pasi care trebuie sa-i fac sau mai bine zis am de castigat ceva din chestia asta ca daca imi spun ca imi da bani inapoi nu are rost sa fac atata tamtam
sper sa fiu inteles
Răspunde
 21-06-2014

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Pana la a-i da in juecata pentru "ca au facut public o fapta ce nu ati facut-o" trebuie sa scapati de executare. Prin urmare, la acest moment este important, daca mai sunteti in termen, sa formulati contestatie la executare. In paralel cu aceasta, va trebui sa va judecati si cu cel ce ia-ti vandut masina, fie pentru a-l obliga sa-si inscrie masina, fie pentru a obtine dvs. acest drept. Tipul de actiune ce il puteti promova depinde de anumite detalii.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.