Forum avocaţi > Litigii

Litigii pe Titlu VII al legii 247/2005 - legea 10 din 2010

25-06-2014
Vizitator
Dupa o decizie definitivasi irevocabila a Curtii de Apel - Bacau prin care intimatul , adica Primaria P.Neamt este obligata la plata despagubirilor conform legii 10 respectiv a legii 247 /din 2005 dosarul este trimis spre evaluare si rezolvare catre Comisia Centrala pentru stabilirea Despagubirilor - Bucuresti . Din 2006 si pina in prezent Comisia nu a analizat si nu a rezolvat nimic , de unde reese faptul ca primim numai raspunsuru evazive precum: calculatorul alege in mod aleator , dosarul se afla in studiu la secretariatul comisiei, urmeaza sa etc. Eu m-am hotarit sa dau aceastacomisie in judecata si statul romin pentruca m-am saturat de atita bataie de joc. Ce spuneti dumneavoastra ?
Răspunde
 01-07-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
foarte bine. puteti aduce in discutie si varsta sau starea de sanatate a beneficiarilor dispozitiei - daca este cazul unor persoane in varsta. puteti scrie si despre timpul pierdut de dvs, timp in care cu banii din despagubiri faceati investitii care v-ar fi adus un profit...sunt f multe aspecte te trecut

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.