buna ziua, am si eu nevoie de un sfat, cat mai repede. Unei persoane de 87 de ani i-a fost restituit un teren de catre primarie acum cativa ani, pe numele ei. jumatate revenind surorii ei. Fiicele surorii ei au gasit cumparator pentru jumatatea lor, persoana a semnat, (desi pe contract scria 106.000, ea a fost pusa sa semneze pentru 130.000). Ulterior, armata a dat-o in judecata, revendicand terenul., a castigat in instanta, iar cumparatorul isi vrea banii inapoi. Instanta a decis, desi exista actul de donatie catre nepoate a sumei care s-a primit, ca nepoatele sa nu plateasca nimic, ci persoana care a semnat. Ea nu are de unde, primarul nu "are ce face", fiind si prieten bun cu sotul uneia dintre nepoate, iar saptamana trecuta a primit instiintare de executare silita pt apartament si jumatatea de teren care ii mai ramasese. Aceasta persoana este pur si simplu disperata. Pierde totul pentru ceva ce nu a luat ea.. exista acte doveditoare ca, cumparatorul a dat doar 106.000, iar acum pretinde 130.000, nepoatelor este obligata sa le plateasca cheltuieli de judecata tot persoana in cauza, si nu stie la cine sa mai apeleze. I se va lua si terenul ramas, va fi si data afara din casa pentru o suma pentru care ea doar a semnat. Intrebarea mea este: Se mai poate face ceva ? Cine o mai poate ajuta ? |
|