Forum avocaţi > Litigii

Probleme cu asociatia de proprietari/litigiu

20-08-2014

Buna ziua! Am o datorie mai mare la asociatie ,am intrebat-o pe presedinta daca achit datoria sunt scutita de penalitati/Mi-a zis ca da numai sa achit integral datoria.Mama mea vrand sa ma ajute a facut un imprumut la CAR pensionari si m-ama dus sa achit.D-na casiera mi-a zis ca nu ma poate scuti de penalitati pt ca in 2012 amfost data in jud pt o datorie din ian 2009 pana in nov 2011.vreau sa va intreb:
-daca nu sunt eu proprietarul aveau dreptul sa ma dea pe mine in judecata?
-proprietarul a facut o cerere prin care solicita mai multe hartii si doreste sa achite la zi asociatia -i se raspunde ca a fost dat in jud si nu poate beneficia de scutirea pen.(dar eu am fost data in jud ,nu proprietarul);cei de la asociatie nici nu stiau ca nu sunt eu proprietar,cu toate ca atunci cand am vandut am dus hartie si la ei si ei nu au nicio hartie de la mine precum ca administrez locuinta.
-Daca am o hot jud pe o datorie intr-o anumita perioada,pana in nov.2011,din dec 2011 nu trebuia sa intru pe 0?Ei au mers cu datoria inainte.Daca eu nu platesc,hot mi-o trimite la executor,si ma dau iarasi in jud pe suma care va fi la anul viitor(unde intra si hot judec,este corect?Va rog sa-mi raspundeti punctual la intrebari!!!!
-Am o datorie in prezent de 1910 lei si penalitati 2374,e corect ca pen sa fie mai mari decat datoria?
-In 2013 am platit 200 lei,ar fi trebuit sa se ia factura cea mai veche,adica din hot,nu este specificat nicaieri acest lucru,acum eu trebuie sa platesc suma din hotarare.Ce ma sfatuiti sa fac?Pot sa cer sa achit la zi restul sumei fara hot,aceea sa o platesc separat?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.