Forum avocaţi > Litigii

Recuperare banca

16-09-2014
Vizitator
buna ziua tatal meu a facut un imprumut la banca acum 5 6 ani insa nu a mai platit de 2 ani.Ce se poate intampla ,ne poate lua casa?si daca da ar mai fi valabil daca am face un contract vanzare cumpaare intre el si mine ?la mine poate avea vreo pretentie banca?Va multumesc
Răspunde
 23-10-2014
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Conform art.705(1) din NCPC dreptul de a obtine executarea silita se prescrie in termen de 3 ani , daca legea nu prevede altfel.Ca atare,daca , banca nu efectueaza nici un act de executare timp de 3 ani,s-a prescris dreptul de a cere executare silita. Banca poate executa orice bun mobil sau imobil aflat in proprietatea debitorului,chiar daca nu are ipoteca.Un contract de vanzare-cumparare a unui bun mobil sau imobil aflat in proprietatea debitorului poate fi declarat inopozabil de creditor(Banca)in conditiile prevazute de art.1562 si urm.NCC.(art.974-975 Codul Civil 1865)

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 07-11-2014
Vizitator
Buna ziua daca avocatul nu se prezinta la proces ma pot prezenta eu sa ma reprezint pe mine ? Si pot sa cer judecatorului amînarea procesului până î-mi angajez alt avocat . Ce trebuie sa spun la proces va rog sa mă ajutati sunt in proces cu BancPost pt. un credit in CHF si sunt pe punctul de a-mi pierde casa .Si cu doamna avocat ne-am inteles la o suma pt onorariu pe care am platito si acum dansa mi-a spus daca nu ai dau inca o suma de .... astazi nu a-mi continua procesul este pe data de 12 11 2014 .Eu as dori o amanare daca se poate si cum trebuie sa procedez sa reusesc sa o fac eu pt ca sa am timp sa caut un avocat Va multumec
Răspunde
 08-11-2014
Sector 4
0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Daca aveti contract de asistenta juridica incheiat cu avocatul ptr.suma pe care ati platit-o deja, cereti avocatului sa respecte contractul incheiat, daca refuza,solicitati rezilierea in scris a contractului de asistenta juridica.Cu rezilierea scrisa a contractului de asistenta juridica va prezentati in instanta si solicitati termen ptr.lipsa de aparare in vederea angajarii unui alt avocat.Ptr.detalii va rog sa ma contactati: danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765.219.217. Va doresc succes!

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 03-12-2014
Vizitator
Buna ziua va multumesc ca ma ajutati . A fost ceva extraordinar ca ati raspuns asa de repede la problema noastra . Problema este ca doamna avocat nu mia dat nici un contract si nici o chitanta pt. suma ce am platito . Nu stiu daca este grav pt noi pt. ca oricum cu dansa nu mai vreau sa lucrez . Pt. ca vreau sa va spun uitasem esenta comportamentul dansei . Atunci cand se apropie procesul striga la mine si se cearta ca ea nu are bani de terminat renovarea din bucatarie ca nu are bani nici de paine etc. si multe alte lipsuri . La procesul din data de 12.11.2014 dansa a depus o cere de amanare pe motiv ca este plecata . Si procesul sa amanat pe data de 14.01 2015 . Atrebarea mea este pt. ca nu mai avem resurse financiare de a angaja un alt avocat m-am gandit sa apelez la protectia consumatorului si vreau sa ami spuneti daca pot sa fac acest lucru . Si anca ceva ce ma sfatuiti daca se poate sa apelez la protectia consumatorului daca este bine avem sperante cu dansi la fel ca si prin instanta cu avocat angajat . Adica este ok daca as apela dansi asta vreau sa stiu . Va multumesc cu stima si respect .
Răspunde
 24-01-2015
Sector 4
0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Nu trebuie sa apelati la protectia consumatorului,faceti reclamatie la baroul din judetul respectiv sau Bucuresti,functie de baroul in care este inscris avocatul.

www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.