Forum avocaţi > Litigii

Vreau sa desfac un contract de intretinere

23-09-2014

buna ziua.....sunt o femeie in varsta de 75 de ani.....in anul 1997 in luna mai de buna credinta cu sotul meu am hotarat sa facem un act de intretinere ficei noastre cea mare ea fiind casatorita.in 2004 fica noastra divorteaza pleaca in strainatate ramanem singuri...ginerele meu ne-a dat la spate.....iar in 2005 vine la noi intra cu forta in casa impreuna cu cele doua fice ale sale si ficei noastre ...ia totul din casa si pleaca...in 2006 fica noastra inenteaza divortul si pleaca din nou....sotul meu face infart si moare la o luna dupa divortul ficei noastre eu ramanand singura ....m-am descurcat cum am putut acum cind nu mai pot am hotarat sa faram actul de intretinere al ficei mele pt a putea face la o alta fica actul de vanzare pt a avea grija de mine...dar!!!!!stupoare ginerele meu se opune...ba mai mult minte in instanta ca impreuna cu ficele sala au avut grija de mine.....minte cu nerusinare ....profita de faptul caci cele doua fice ale sale lucereaza ca grefier una la judecatoria Alexandria iar cealalta la sectorul 3......va multumesc anticipat si va rog din suflet sa-mi spuneti unde pot sa ma adresez si ce pot sa fac...........cu respect pt dumneavoastra o batrana disperata
Răspunde
 29-10-2014
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Din pacate, contractul cu clauza de intretinere poate fi desfiintat numai printr-o hotarare a instanei de judecata,pe baza probelor ce vor fi administate de parti,daca nu puteti dovedi,in principal,cu martori ,cele mai sus afirmate, nu veti putea desfiinta contractul cu clauza de intretinere.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 03-11-2014

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
doamna, va trebuie un probatoriu serios...poate aveti martori, chitante analize, medicamente...din care sa rezulte ca va administrati absolut singura de parca ei nici nu ar exista

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.