Forum avocaţi > Litigii

Legea despagubirilor

10-11-2014
Vizitator
Buna seara,
In primul rand as dori sa imi cer scuze cu acest e-amil, revin la dumneavoastra pentru a-mi clarifica cateva aspecte legate strict de problema cu care ma confrunt de ceva vreme.

Sunt proprietarul unui teren, de fapt terenuri pe suprafata carora in decursul mai multor ani s-au executat diferite lucrari a unei firme de gaze naturale, in tot acest timp mi-am revendicat acest teren insa Comisia Locala de Fond Funciar a refuzat sa-mi elibereze acte de proprietate, respectiv adeverinta sau titlu de proprietate eu avand un act de vanzare cumparare. Am mers in instanta iar in urma unui proces de 1 an si jumatate am castigat acest teren prin hotarare judecatoreasca irevocabila, am obtinut o adeverinta de proprietate care este in conformitate cu hotararea judecatoreasca.
Acum intrebarea mea este, daca in tot acest timp s-au executat diferite lucrari pe suprafetele mele de teren, aceasta firma incalcandu-mi in mod repetat terenul cu diferite utilaje de mare tonaj precum si forari succesive exista vreo sansa sa imi recuperez prejudiciul pe 3 ani in urma? Mai este valabila legea proprietatii ce face referire la uzul-fruct ce se da din ultimii 3 ani ?
Mentionez ca sumele de bani ai acestor lucrari au intrat in conturile altei persoane in mod incoresct deoarece Comisia Locala de Fond Funciar a trimis o adresa prin care respectiva avea teren in aceeasi parcela insa nu punctele respective.

Va multumesc.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.