Forum avocaţi > Litigii

Somatie in vederea executarii silite.

12-11-2014

Buna seara.

In urma cu aproximativ 2 ani am facut un credit la TBI, primele luni am platit rata lunara, insa dupa care nu am mai avut posibilitatea sa platesc si am fost somat in vederea executarii silite.

In urma somatiei, mi-au trimis la firma unde lucram toate documentele pentru a face oprirea pe salariu pe o suma de 1800 RON.

Angajatorul mi-a facut oprirea pe salariu de 180RON si ca rezultat acei 1800 RON au fost achitati in 10luni. La sfarsit mi-a inaintat toate actele precum filma a platit datoria in numele meu. Insa acuma dupa aproximativ 8 luni de la achitarea datoriei de catre firma. Mi-a ajuns prin posta o alta somatie cum ca in baza articolului 387 din Codul de Procedura Civila, ma someaza ca in termen de 1 zi ( o zi ) nici macar 30 de zile (o luna), sa platesc o suma de 640 RON, precum si dobanzile si penalitati calculate pana la achitarea efectiva.

Ce as putea face in acest caz?
Sa platesc suma? avand in vedere ca initial am avut oprire pe salariu si ca am toate chitatentele de la firma cum ca datoria a fost achitata de dansi in numele meu.

Multumesc anticipat.
Răspunde
 13-11-2014
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Conform art.714 NCPC puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile de la comunicarea somatiei la care faceti referire.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 13-11-2014

Unde as putea face aceasta contestatie?
Răspunde
 14-11-2014
Sector 4
0765219217
danpopescu.law.office@gmail.com
www.avocat-danpopescu.ro
Conf. art.713(1) NCPC contestatia la executare se introduce la instanta de executare.

Avocat definitiv in Baroul Bucuresti, conf. Deciziei nr.1112/27.03.2003.Peste 25 ani experienta juridica, concluzii si reprezentare la toate instantele,inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie si Curtea Constitutionala.Mail:danpopescu.law.office@gmail.com;tel:0765219217
www.avocat-danpopescu.ro
Răspunde
 14-11-2014

Multumesc
Răspunde
 20-11-2014
Vizitator
BUNA ZIUA DOMNULE AV, AS DORI SA STIU, daca am fost dat in judecata de cuscrul meu Tanasuc costica din timisoara,pe motivul ca am avut o altercatie, de oare ce fiul meu era bolnav de dpresie, si era in tratament,si era casatorit cu fica lui ,si a divortat, de fiul meu,,si a au si o fetita de 6 ani,,neam judecat la judecatoriea timisoara si la primul proces , am fost amendati cu suma de 50 de lei, nu ea covenit , cuscrului,,si am fost dati in judecata pe civil, si doamna judecatoare ne amendat cu 500,de euro,pe amandoi,, cu drept de recurs,noi nu putem sa dam acesti bani de oare ce fiul meu e pensionat , pe caz de handicap, eu sunt pensionar,am 76 de ani, va multumesc ca ma veti asculta aceasta plangere,,
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.