Forum avocaţi > Litigii

Anulare hotarare definitiva si irevocabila

23-11-2014

Buna seara.Am primit o hotarare definitiva si irevocabila pentru un proces de litigiu granituire intre vecini.Se poate anula o astfel de hotarare? Ce se poate face in acest caz? Vecinul meu cere 40 metri patrati din proprietatea mea, absolut nefondat, exista deja o hotarare din 1968, totusi s-a admis judecarea cazului, am obtinut inca o hotarare definitiva si irevocabila in favoarea mea, dar vecinul a cerut anularea hotararii si rejudecarea cazului.Face asa ceva numai ca sa ma hartuiasca.Ce pot eu sa fac in acest caz?
Răspunde
 24-11-2014
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua....Din ce a-ti descris mai sus rezulta ca sunteti in calea de atac a dosarului.... trebuie formulata in continuare apararile, sa se respinga calea de atac si sa mentina hotararea pronuntata in fond.

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 24-11-2014
Vizitator
Buna seara.Va multumesc tare mult pentru raspuns.
Răspunde
 03-12-2018
Vizitator
Buna ziua, va rog sa ma ajutati, am dezbatut succesiunea cu sora mea , eu i-am cumparat casa lui sora mea in 2005 ptr a renunta la partea ei ptr ca nu puteam locui 2 familii in aceeasi casa , acum la judecata a recunoscut ca i s-a luat casa iar instanta a decis ca trebuie sa-i mai dau 245 mil vechi ei desi a fost despagubita, nu m-i se pare corect , va rog sa ma ajutati ce trebuie sa fac si la ce usi sa mai bat, e strigator la cer si despagubita si bani sa-i mai dau, va multumesc, o zi minunata .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.